| FaTaCuStIL7410 a întrebat:

Helau, TPU.Am o problema ..eu si cu prietena mea cea mai buna ne-am certat, dar nu chiar asa din prostie.E o poveste luunga si sincer chiar vreau sa ma descarc.
Deci eram 3 : eu, pritena 1 si prietena 2.eu si prietena 1 ne-am certat cu cealalta din multe motive (nu stau sa le enumar) si nu am rupt legatura cu prietena 2 [clasa a5a]
Apoi la inceputul clasei a6a eu si prietena 1 (deveninse cea mai buna prietena[voi prescurta c.m.b.p])nu aveam cu cine sa stam adica prietena 2 cu care ne certasem avea o gasca de barfitori cu care facea misto de noi si mai multe chestii si a inceput sa spuna minciuni despre noi si cam toata clasa nu mai statea cu noi.Eu aveam o prietena din clasa a8a si era la parter si noi eram la etajul 1. Si mergeam si stateam muult cu ea.Pana cand c.m.b.p si-a gasit niste copii de clasa mai mica (a5a) si ma rog.s-a bagat in vorba cu ei ..nush ce. pana cand a devenit ea prietena cu toata clasa aia (5b) eu mi-am facut prieteni de varsta mea sau chiar mai mari din alte clase si bla bla bla pana cand c.m.b.p nu a mai stat deloc cu mine si statea cu toata lumea cu care steteam eu.Stand numai in banca cu ea, normal ca in clasa era draguta pentru ca in clasa nimeni nu o suporta, dar pe mine ma mai suportau si imediat cum incepea pauza, ea ma dadea aproape jos ca trebuie sa se vada cu prietenii ei.
Si efectiv mi-a furat toti prietenii si daca spun ceva ce spune si ea imediat spune ca am copiat-o ca i-am furat nu stiu ce ca.ceva de necrezut.
Si acum efectiv nu mai am cu cine sa vorbesc. Daca incerc sa explic cuiva asta, acel cineva se duce la ea si ii spune si dupa se ia de mine din prostie.
Si acum ce fac? Eu sunt mai timida si nu pot sa ii zic ce cred eu in fata pentru ca. ..nush caut noaptea motive adica ..incerc sa ii spun si daca zice asa eu atunci ii spun asta.dar tot..nu pot sa ma concentrez de fata cu ea si daca ii spun pe mess sau la tel sau la alt ceva imi zice ca iau replici de pe net sau ca nu sunt destul se nu stiu cum ca sa ii zic in fata.
Acum..vine clasa a7a va fi mai greu dar totusi vreau sa am si prieteni...Ea e mai fitoasa de felul ei si nu se descurca la materii chiar de multe ori imi cerea sa o ajut iar daca nu voiam ma facea vaca si proasta si nu stiu cum si cand o ajutam mai vorbea cu mine o pauza-doua si apoi ma trata iar ca pe un catel.Si acum prietena 2 a vazut ca nu mai sta cu mine si ma barfesc amandoua.
Ce sa fac? Sfaturi?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca scrii cu "bla-bla-bla" normal ca nu intelegem nimic.
Oricum, eu m-am oprit din citit de la al doilea paragraf (sau poate citesc eu prea repede si nu stau sa "descifrez" prea mult exprimarea ta).
In fine...am observat ca e vorba de prietene, ca te-ai certat cu ele si nu mai stiu ce.Ar trebui sa stii ca nu exista prieteni adevarati si deci nu exista nici un motiv pentru care sa-ti bati capul ca te-ai certat cu un "prieten".

| Dydy95 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa nu o mai bagi in seama deloc penprietena 1 pentru ca este o jigodie idioata din cate ai spus tu. Daca as fi in locul tau m-as imprieteni vara asta, sau la scoala cu prietena 2 si sa devin bff cu ea si apoi sa ma imprietenesc cu prietenii ei iar apoi sa ii fac viata un iad prietenii 1 pentru ce mi-a facut. M-as razbuna si as fi foarte cruda. I-as distruge viata sociala. si apoi as ramane Bff prietena 2 si grupul ei de prieteni. Doar o sugestie. Faci cum vrei dar prietena 1 e o taratura fara pereche.