| 1112 a întrebat:

Hellăăău.love struck.
am niste blugi frumusei. da sunt cam simpliistraight face. si vreau sa ii tai putin da asa frumoslove struck.
cu ce as putea sa ii tai?straight face
da sa iasa frumos:*
frunda.love struck

5 răspunsuri:
| Ladybuug a răspuns:

Daca vrei sa aiba franjuri incearca un cutter. Daca nu, o foarfeca simpla. bafta:*

| 1112 explică:

Da si cum sa ii tai?straight face

| lightblueC a răspuns:

Le poti face cateva modele, pentru a parea mai tociti, mai stilati, cu razatoarea. Folosesti partea aceea uzuala si incerci sa o freci de blugi. Trebuie sa simti ca ii agata, si fa asa pana cand obtii un rezultat dorit. Poti sa-i tai, sa-i finisezi si cu foarfeca, cu briceagul, cu lama, de fapt cu orice lucru ascutit. Cand ai terminat, baga-i direct in masina de spalat. Trebuie sa ai imaginatie ca sa obtii niste blugi dragutiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu i-am taiat pe ai meilaughing mama m-a certat putin.pai am folosit o foarfeca simpla car enu taia prea bine si au iesit super nimeni nu si-a dat seama.altii spuneau ca ce blugi super amlaughing cand le-am spus ca eu i-am taiat nu credeau dac cu fosrfeca care nu taie prea bine totusi sa ai grijahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah e usor incearca cu o lama d`aia[nu de ras] simpla!
incepi si tai asa incet si se fac franjuri si taieturi ca si cum ar fi cumparati!
ai grija sa nu tai si pe partea cealalta!
mult succeshee hee