Buna, madu! Probabil ca oja/ojele pe care le-ai folosit au fost de proasta calitate, iar tu le-ai folosit in exces. Nu-ti fa griji, ceea ce ti s-a intamplat mi s-a intamplat si mie. Solutia: puterea lamaii. Acest magic fruct albeste unghiile. Unghiile tale vor fi mai tari si mai albe daca le tii 10-15 minute intr-un bol cu apa calduta, in care ai adaugat cateva felii de lamaie. Daca ai pete galbene pe unghii, sterge-le de lac ai apoi tine varful degetelor intr-o jumatate de lamaie. Petele vor disparea ca prin minune! Sper ca te-am ajutat! fundita?:*
Intr-un bol cu apa calduta pune cateva felii de lamaie si tine-le 10-15 min. O sa se curete si o sa se intareasca ca sa protejezi unghiile poti sa dai, inainte de a le da cu oja, cu un intaritor lichid de unghii si lasa-l sa se usuce. Poti folosi si un stilou intaritor pentru unghii. dupa ce tratamentul s-a uscat, aplica un lac, si le poti lasa date doar cu lac sau poti aplica si oja colorata peste (lacul le protejeaza si nu se mai pateaza, cel putin la mine functioneaza asta )
Aaa, inca ceva Nu uita sa-ti protejezi unghiile, daca vrei ca acestea sa fie sanatoase si pline de stralucire. Inainte de a le da cu oja, aplica un intaritor lichid de unghii si lasa-l sa se usuce. Poti folosi si un stilou intaritor pentru unghii. dupa ce tratamentul s-a uscat/zvantat, aplica un lac baa. Acesta are rolul de a-ti proteja unghiile(este de obicei incolor si se aplica sub oja propriu-zisa)
E normal sa ti se ingalbeneasca unghiile dupa o anumita oja. Gandeste-te ca ele sunt permanent acoperite si nu mai pot "respira". Imagineaza-ti ca te-ai da zilnic cu namol pe piele (un banal exemplu). Aceasta nu mai poate respira si se descurca si ea cum poate. Ingalbeneala e o reactie a unghiilor de a incerca sa respire. Intr-un bol cu apa calduta stoarce lamaie si pune cateva picaturi de ulei de masline. Stai cateva minute cu ele in apa si vei vedea ca se albesc. Ti-as recomanda ca o perioada sa faci pauza de orice fel de oja/lac. Astfel unghiile au timp sa respire, macar cateva zile pe luna (de exemplu in weekend, cand nu esti la scoala). La oja de culori intense e bine sa folosesti un lac, mai intai. Acesta iti va proteja unghiile de colorantii ojei, dar in acelasi timp iti va fi mult mai usor sa indepartezi oja cu acetona.
Le am de calitate dar astea verde o primisem cadou si na.Oke, o sa incerc faza cu lamaia. Multumesc de ajutor!:*