| zSchizophrenic a întrebat:

Hellau! Sunt coplesita de o problema care ma framanta destul de tare.Am 4 luni de cand sunt impreuna cu prietenul meu.Inainte de el am fost cu un baiat 2 ani de zile.Fostul are un frate, care ii prieten cu actualul meu iubit.Si ce sa aud,prietenul asta al lui i-a spus ca eu inca mai vorbesc cu fostul prin mesaje; s.Ceea ce nu e adevarat.Evident ca il cunosc pe fratele fostului meu prieten si pot sa zic ca am avut incredere in el,ca nu o sa bage tot felul de strambe oh go on.M-a cam pus pe ganduri chestia asta, ce vrea sa faca? Sa ma desparte de actualul? Sau?sad.

2 răspunsuri:
| AdeVero12 a răspuns:

Cred că vrea să vă despărțiți. Ei bine, dacă încă mai simți ceva pentru fostul ai încurcat-o! Dacă nu, atunci dă-i o palmă fratelui său și spune-i să nu se mai bage. Nu vorbi cu fostul pentru că s-ar putea ca discuția să se lungească. Și dacă actualul are încredere de tine și te crede, atunci nu băga în seamă restul. Dacă nu are încredere, încearcă să-i explici, nu merge, dă-i papucii. Destul de dur, dar într-o relație încredere este cea mai importantă. Sper că te-am ajutat! Succes!

| byby34 a răspuns:

Da, vrea sa bage zaze... e normal deoarece e fratele lui, dar daca cel din prezent nu a zis nimic atunci e bine sa nu-l bagi in seama pe fratele fostului iubit.

Sper cam ajutat.