| pinkpunk a întrebat:

Hellaw! Am 13 ani, ce carti de citit imi puteti recomanda? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA.

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Uite, eu acum am 19 ani si sunt si am fost intotdeauna pasionata de lectura. Am a-ti recomand sa citesti cartile care m-au fascinat pe mine pe la acea varsta(acum am 19 ani):
"La Medeleni"-Ionel Teodoreanu
"Ciresarii"-Constantin Chirita
"David Copperfield"-Charles Dickens
"Batranul si marea"-Hector Malot
"Robinson Crusoe"-Daniel Defoe
"Doi ani de vacanta"-Jules Verne

5 răspunsuri:
| luck96 a răspuns:

Citeste "Singur pe lume" de Hector Malot, am citit-o si eu acum 4-5 ani si mi s-a parut super, chiar daca e cam lunga merita citita, sau daca vrei tot ceva de genul asta dar cu putin SF "Tunele" eu sunt la volumul 4.

| k1NNNdeR a răspuns:

Mi-e imi plac la nebunie cartile Zece N egri Mititei de Agatha Cristhie si Codul lui DaVinci dar sunt mult prea greoaie pentru tine.Iti recomand seria Jurnalul unui pusti, e super si apropo e scrisa de Jeff Kinney.

| xBya a răspuns:

Hunger Games, The Catcher in the Ray, La Medeleni, Ciresarii, The Last Song

| frumushika09 a răspuns:

Eu am 14, aproape 15 ani si acum citesc din Jules Verne. Acum un an citeam Singur pe lume, Hanu Ancutei, Aventurile luiTom Sawyer, Cuore, Calatoriile lui Guliver, Micul Print, Morometii, Baltagul, Batranul si marea, Neamul Soimarestilor, povestirile lui Shakespeare(Romeo si Julieta, Regele Lear, Hamlet, Mcbeth, Furtuna) si Momente si schite de Caragiale. Sper ca te-am ajutat! Spor la citit!

| pinkpunk explică (pentru luck96):

Singur pe lume l-am citit de mult timp si da intr-adevar este foarte frumoasa cartea poate o sa incerc tunele happy Multumesc de ajutor.