anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hellaw TPU! Am un telefon luat de la Altex cam prin septembrie-noiembrie l-am luat este in garantie totu bine si frumos pana aici.Problema e ca, l-am scapat in apa straight face Ok l-am pus pe calorifer a stat acolo acum merge sa zicem ca Ok, doar ca nu-i mai merge WiFi sad Adica vreau sa ma conectezi simi da o eroare dealui, imi mai dadea si inainte din cate imi amintesc[uit repedelaughing] dar mi se conecta acum nu mai vrea de niciun fel. Am mers la ei am intrebat si mi s-a zis ca daca il duc la service si ii gaseste urme de apa ma costa de la 100 lei in sus reparatia cu toate ca i-am zis ca am garantie la el.Ce as putea face? Atunci m-am dus singur probabil mi-a zis asa ca eram singur si nu cu un adult? Sau chiar e real ca daca ii gaseste urme de apa nu mai baga in seama garantia? Nu ma deranjeaza foarte foarte tare dar totusi ma deranjeaza laughing. Astept pareri si de la voi! Precizez ca telefonul e un Samsung Chat s3350. Multumesc Pentru ca ati Citit! happy

2 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ai pierdut garantia, daca e ieftin nu se merita sa-l repari

| Meok a răspuns:

Dupa ce il loai din afa trebuia sa i scoti bateria totul si sa la usuci bine, apoi il asamblai si mergea si eu am fatit asta cu 3 tel!