Dexter, Dee Dee, Mandork, Cow, Chicken, Him, Matley, Dick Dastardly, Tom, Jerry, Tweety, Szilvester, Fred, Barney, Welma, Dino, Shaun the Sheep, Ed, Edd, Eddy, ButterCup, Bubbles, Scooby Doo, Donald, Popeye, Bugs Bunny, Mickey Mouse, Felix, TazMania, Heatclif, Augie Doggie, Barney Bear, Yoggy Bear, Road Runner, Coyotee, Captain Caveman, Lillo, Stich, Johnny Bravo, Courage, Kung Fu Dog, Winnie the Pooh, Top Cat, Baboon, Weasel...
Crede-ma... e un exercitiu de amintiri din copilarie. Am trecut de ceva ani de acea perioada a vietii dar inca imi amintesc cu drag de ele, si imi place sa le urmaresc ori de cate ori am ocazia. E o placere nebanuita sa poti deveni copil din cand in cand.
Numele care ti le-am scirs nu sunt tocmai actuale, sunt din desenele animate pe care eu le urmaream inca de acum 13 ani. Astea noi nu imi plac.
Sper ca ti-am fost de folos!
haha
Ok. Deci chiar vrei sa adormi nu?
incep: Jonny Bravo, Blusem, Bubbles, Buttercup, Ed, Edd, Eddy, Jonny Test, Iggy Arbucle (parca asa se scrie), Pikachu, Ash, Brock, Misty, Bulbasaur, Turtle, Miau, Jessie, James, electrabas Oliver Twist, Sam, Clover, Alex, Piratul Jack cel Teribil, Albinuta H, The Simpsons , Cow and Chitchen (Vaca si Puiul), Jane si Dragonul,
Copiii de la 402:Jessie, Nensy, Polly, Penny, Vinnie, Piggy, Freddy, Arthur...
Flinstone:Wilma, Betty, Fred, Burnie, Dino, Bam-Bam, Pebbles
Scooby-Doo, Shagy, Daphnie, Fredy, Wellma
Lucian, Waine, Tony, Mary din Gemenii Cramp
Viata cu Louie:Louie, Tomy, Aura, Andy, Glan-Glan, Jenny, Michael Gronwould, Teo
Tick, omul capusa
Spider-Man, Omul de Fier, Printesa Thenco, Thutanstine, Dragon Ball Z...
sa-ti mai spun? am timp destul
Scooby doo, pikachu, dexter, blue, sakura, phineas si ferb, louie, donald, popeye, Bugs Bunny, superman, mickey mouse etc.
Vedeti aici o lista cu multe personaje din desene animate sau din filme: http://personaje.gokids.ro/
Sabi07 întreabă: