| energydrinklover a întrebat:

Hellloooo! Vara asta stau la bunica mea deoarece părinții mei fac lucrări la casă, dar mă si pregătesc pentru bac. De câteva săptămâni, am căzut într-un burn out îngrozitor și am gânduri violente. Sfaturi cum să combat singurătatea? Si da, citesc, fac curat, am făcut până și sort dar nu e de mine, am mai ieșit cu o prietenă, dar are și ea viața ei personală(si mai toți prietenii mei sunt din alt oraș). Plus de telefon sunt plictisită.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai iesi afara in curte si ajuta-ti bunicii, ca nu vei mai avea timp de ganduri negre si despresii, pur si simplu vei fi atat de obosita dupa o zi de munca, ca dispar depresia si gandurile violente.

| Yaesmin a răspuns:

Ia-ți droguri.

| 1onurSimion a răspuns:

Ce fel de gânduri violente ai? Dece nu-ți contactezi părinți în privința la probleme pe care le ai? Crezi că o casă este mai importantă pentru părinți tăi decât sănătatea ta? Dacă părinții tăi ar ști în ce situație te afli cu sănătatea ta îți spun eu că ar lăsa totul oamenii ai și ar veni măcar unul dintr-e ei să stea să discute cu tine probleme pe care le are fica de sănătate. Trebuie să-i anunți părinți în privința sănătăți tale. De geaba ai o casă frumoasă dacă n-ai copii sănătoși în ea și în familia ta copii tăi soția ta sânt ne sănătoși ne fericiți.

Bine înțeles că poți discuta și cu bunica ta gândurile pe care le ai și îți vin bunica ta este ta este tot o mamă pentru tine și ia face parte din familie voastră Poate să-ți fie și mama si tată trebuie să vorbești gândurile tale cu bunica ta nu este absolut nimic greșit asta nu este absolut deloc rușinos nu ai de ce Sâte temi de părinți tăi si bunica ta că vor avea o părere greșit despre tine părinți tăi si bunica ta nu te vor judeca în privința asta sunt foarte sigur ca ai părinți înțelegători și o familie unită care le pasă de tine si sufletul tău inima ta viața ta.

Nu lua niciun fel de substanțe nocive droguri sau etnobotanice fiindcă vei avea vici grav de greșit asupra vieți tale sănătăți tale fiind-că drogurile nu sânt menite pentru sănătatea omului în privința la Absolut nimic sănătos și bun. Drogurile etnobotanice le distruge sănătatea fiecăruia Adolescent fiecărui adult în care consumă substanțele astea.

O dată ce ai început să consumi droguri o dată ce ai inceput sa consumi orice fel de etnobotanice droguri băutură alcool heroină marijuana Toate astea o să-ți nenorocescă viața sănătatea sufletul și inima fiindcă sânt menite cu orice ce preț să Destrăbăleze omul sa nenorocescă omul să distrugă tineretul în ziua de astăzi să distrugă omenirea o să ajungi să nu mai ai gânduri agresive ști ce o să ajungi sa faci? Sa devi un om agresivi să nu mai ajungi să gândești ca un om sănătoși o sa fi stresată frustrată nervoasă tot timpul fiindcă a fafe drogurile din oamenii si prostia îi face incapabili să fie oamenii dacă nu vrei Doamne Dumnezeule ferește să ajungi în halul ăsta stai departe de prostie și droguri alcoolul băutură etnobotanice heroina marijuana alte substanțe nocive pentru sănătate ta sufletul tău viața ta.

| energydrinklover explică (pentru 1onurSimion):

Mama mea știe de această problemă dar nu vreau să încarc pe nimeni.
plus vreau să lupt singură cu aceste gânduri și impulsuri. mi-am jurat ca niciodată nu mă voi apuca de droguri ba din contră sunt anti droguri și nu mi se par deloc cool (am văzut mai multe filme cu tema ‘troubled kids’ dar Christiane F este cel care m-a schimbat). multumesc ca v-ați luat din timp sa îmi răspundeți