Eu ies cu mai multi tipi si stiu toti unul de altul si le povestesc ce fac (si nu ma pune intr-o lumina proasta), dar le zic ca nu e nimic cu ceilalti, iar ei cred pentru ca ii ambitioneaza concurenta.
Ai grija ca nu faci nici o afacere, pentru ca s.ar putea sa li se sincronizeze ciclul si tot cu ea in mana ramai
Pe una o treci Orange in tel si pe una Vodafone si ai grija sa nu programezi intalniri in aceelasi timp
Uite pasi :
1. Trebuie sa ai incredere in tine si sa nu fii slab de inger
2. Te imbraci
3. Te duci la magazin
4. Cumperi un pistol
5. Te impusti. Succes
Sunt 100% sanse sa afle una despre celelalte, mai bine desparte de ceelalte mai putin cea cu care vrei sa ramai cu adevarat. Daca nu vei face asta cand vor afla isi vor chema amicele, iar amicele lor isi vor chema amicele si tot asa si vor veni peste tine cu armata de 10 mai mare, de 100 mai nervoasa si de 1000 de ori mai puternica decat cea a Rusiei
Eu cred ca intr-un final tot vor afla una de alta..si va iesi urat.Mai bine vezi de care iti place mai mult si ramai doar cu ea.
Tot o sa afle ) inainte sa faci asta gandeste.te tie ti.ar placea ca ele sa faca asta cu tine?
Pai incearcale sa le convingi sa fie ambele prietenele tale fara a fi geloase una pe alta... la mine a mers ))))
Minciuna are picioare scurte, se va afla oricum.o duci bien o saptamana, doua, iar apoi una dintre ele, mai zdravana asa, face pe detectivul, si gata ti-e pita.
In primul rand, de ce ai vrea sa faci asta? De ce sa iesi cu o tipa daca o inseli? De ce sa iesi cu ea, daca tie iti place de alta sau de toate? Trezeste-te ba la relitate! Fetelor nu le plac genul asta de baieti, si cu siguranta nu vor vrea compania celor ca tine
In al doilea rand, daca le inseli cel mai probabil le pierzi pe amandoua, pentru ca, atunci cand vor afla o sa fie foarte suparate si mai ales dezamagite.
Da-ti o palama peste fata si revino-ti!
De ce ai face asta? pe bune acum!? oricum vor afla una de alta candva...asa ca mai bine te potolesti
...tie ti-ar placea ca iubita ta sa iasa cu mai multi baieti?
Draga, mai bine una si buna decat doua si proaste, da? Adica unde suntem aici, ne crezi cumva cu**e proaste cu care te joci?
Din cauza oamenilor ca asta de a pus intrebarea o sa aveam iar alte fete care o sa se planga ca au patit nu stiu ce.
Daca stai cu toate pentru ca au forme, sfatul meu este sa le lasi si sa faci cumva sa iti vina mintea la cap ca sa nu iti mai bati joc de fete
Mai bine nu face asta, nu o sa iasa bine alege-o pe cea cu caracterul cel mai ok dar sa fie proportional cu frumusetea si ramai cu ea insa nu te avanta prea tare sa nu se creada importanta daca ai aleso pe ea
He,he, he! Intr-o zi vor afla adevarul si te vor parasi.Eu zic sa ramai doar cu una, ca daca nu incetezi, vei ramane singurel.
Crede-ma ca nu e bine, n-o sa mai stii tu cum e sa le feresti una de cealalta, Daca e din oras/sat/scoala e bine sa nu incerci asa ceva, daca se afla nu se vor mai uita multe fete la tine deodata ce ai facut asa ceva.
Eu una zic ca nu e binbe ceea ce faci. Dar du-te undeva unde nu te duci cu cealalta, cred ca merge. Totusi, o sa sufere din cauza ta dar... mneah
Vanatorul care alearga dupa mai multi iepuri nu prinde niciunul. Asa ca ai grija vanatorule :*
Hei. Uite care e treaba. Stii vorba aia daca fugi dupa doi iepuri nu o sa prinzi niciunul? Exact la fel e si in cazul tau.
Incearca sa te rezumi doar la una daca vrei ceva serios pentru ca mai tarziu vei ajunge si tu sa te gandesti doar la una, iar in al doilea rand gandeste-te si la acele fete... Tie ti-ar conveni sa fi "folosit" cum le folosesti tu?
Ar fi mult mai rezonabil daca ai fi cu una singura si nu cu mai multe. nu esti cu nimic mai presus daca faci nu doar 1 persoana sa sufere ci mai multe. asa ca sfatul meu este sa ramai cu cea care te face sa te simti implinit, si sa nu mai copiezi "tot ce e la moda" te face sa fi mai prejos in niciun caz mai presus.
Este dificil sa iesi cu mai multe tipe odata. Depinde acum daca fetele respective sunt din aceeasi locatie. Dra eu zic ca ar fi mai bine sa iti iei una si buna.
Da am iesit.le ziceam iubire la toate ca sa nu ma dau de gol si ieseam seara cu una ziua cu cealalta
Hei!
Trebuie sa va marturisesc ceva: de fapt, eu nu exist, sunt doar un personaj fictiv din filmul "Lumea e a mea" ai fac parte dintr-o gasca de zile mari: Larisa, Florin, Oli, Aura si Ana.
Chiar daca eu nu exist, probleme mele exista.
Asa ca facem un concurs aici pentru voi, gagici si printi, sa ne ajutati sa le rezolvam si sa castigati o invitatie dubla la filmul nostru.
Premiera filmului se intampla pe 23 octombrie si vrem sa fiti alaturi de noi, asa ca o sa premiam cele mai marfa raspunsuri la ce intrebam pe aici. Concursul este valabil pentru toti cei care ne-ati ajutat pana acum si pentru voi care ne raspundeti in continuare.
Fiecare din gasca noastra de 5 pune la bataie cate o invitatie dubla care ajunge la cel mai misto raspuns si pe 21 octombrie aflati cine castiga. Dam reply in aceeasi zi la intrebarea respectiva cu norocosul ales prin www.random.org.
Pana ce rupem marile ecrane ne cunoasteti aici https://www.youtube.com/watch?v=yjqd42noZ88 si ne intalnim aici https://www.facebook.com/lumeameafilmul?fref=ts.
Hai la premiera in cinematografele din toata tara, pe 23 octombrie, sa vedem cel mai smecher film. Pana atunci…
#caremirezolviproblemele
#vreiinvite
Regulament complet, aici: http://www.tpu.ro/blog/?p=5224
))))))))))))))))))))))))))))
Buna,
Cei 5 castigatori ai concurului http://www.tpu.ro/blog/2015/10/15/regulament-concurs-lumea-e-a-mea/ sunt Dumitrescu_marius_1995, Corbulalbrosu, Margaux, Alexandra_Madalina_1990 si AliGab
Va multumim tuturor pentru participare si va invitam pe toti sa veniti in cinematografe, incepand cu 23 octombrie, la premiera filmului LUMEA E A MEA.
Castigatorii sunt rugati sa imi trimita un mesaj privat cu datele de contact pentru a putea intra in posesia invitatiilor duble la film.
O zi frumoasa!
anonim_4396 întreabă: