He,he, he! Intr-o zi vor afla adevarul si te vor parasi.Eu zic sa ramai doar cu una, ca daca nu incetezi, vei ramane singurel.
Uite pasi :
1. Trebuie sa ai incredere in tine si sa nu fii slab de inger
2. Te imbraci
3. Te duci la magazin
4. Cumperi un pistol
5. Te impusti. Succes
Vanatorul care alearga dupa mai multi iepuri nu prinde niciunul. Asa ca ai grija vanatorule :*
Atunci cand iesi cu doua fete deodata, smecheria este ca una din ele sa stie de cealalta!
Tot o sa afle ) inainte sa faci asta gandeste.te tie ti.ar placea ca ele sa faca asta cu tine?
Sunt 100% sanse sa afle una despre celelalte, mai bine desparte de ceelalte mai putin cea cu care vrei sa ramai cu adevarat. Daca nu vei face asta cand vor afla isi vor chema amicele, iar amicele lor isi vor chema amicele si tot asa si vor veni peste tine cu armata de 10 mai mare, de 100 mai nervoasa si de 1000 de ori mai puternica decat cea a Rusiei
Crede-ma ca nu e bine, n-o sa mai stii tu cum e sa le feresti una de cealalta, Daca e din oras/sat/scoala e bine sa nu incerci asa ceva, daca se afla nu se vor mai uita multe fete la tine deodata ce ai facut asa ceva.
Am patit sa fiu inselata de un tip ca tine data. Faza era ca eu si eu il inselam. Si pana la urma el ma insela cu o fata cu care am fost prietena in generala si eu cu un tip pe care aparent il stia de la sala. A fost awkward.
Tipa cealalta a fost devastata. Acum suntem prietene.
De ce sa fi cu ele asa, cand poti sa ai 2 prietene cu beneficii sa se cunoasca, sau nu, dar ca sa fiti amandoi liberi.
anonim_4396 întreabă: