Pt mine a fost destul de emotionant, dar m-am imprietenit repede cu colegii, ii mai cunosteam pe unii dintre ei... Oricum este o experienta frumoasa, o sa-ti placa la liceu! In legatura cu materiile nu te pot ajuta ca eu sunt la profil de mate-info, dar cred ca se merge mai mult pe umana...adica limba romana...limbi straine...logica...istorie ...geogra! Poate te poate ajuta cineva mai mult:*te pup si,, succesuri" in prima zi de liceu boboaco!
Mama stii ce urat o sa fie, offf toata lumea se ia de tine o sa fii batut/a off! Hai termina (vb cu piticul din creierul meu care tot scrie prostiile astea ) o sa fie misto, cred ca cea mai frumoasa perioada a invatamantului am trait-o in liceu
Abia asteptam sa scap de primele zile... nu-mi kunosteam colegii.etc.
abia dupa 1 saptamana 2 am inceput sa ma imprietenesk q ei
Lasand emotiile deoparte o sa fie chiar frumos.Nu iti fa probleme ca nu o sa te bage nimeni cu capul in WC sau chestii de genu. Oricum o sa fie lejer, iti cunosti diriginta iti spune regulile liceului etc.
Stiintele sociale studiaza toate aspectele umane ale lumii.Materiile profilului sunt istoria, logica, psihologia, filozofia, economia etc.
Buna. La inceput o sa fie un pic mai greu pana te acomodezi cu noii colegi, apoi o sa fie f.simplu.Eu stiam ca la stiintele sociale se fac urmatoarele materii: matematica, biologie, chimie si fizica intensiv, in rest toata materiile care le stii>:*
Eu sunt la stiinte sociale.
Se fac aceleasi materii pe care le faceai si in generala, doar ca se mai adauga logica.
P. s. o sa ai emotii in prima zi de scoala.eu asa am avut.
Liceul... cea mai smechera perioada a vietii a fost ...incearca sa traiesti acesti 4 ani din plin ...colegi/colege noi iti vei lega prietenii solide te vei distra mai ales ca esthy si la un profil destul de usor stiinte sociale...
Multam pentru raspunsuri.mai am o intrebare pentru voi:stie cineva cum este la liceul mircea eliade din bucuresti? ca acolo a intrat o prietena
cxcdrex întreabă: