| KidutzuLuvv a întrebat:

Hello...acum 1 luna a venit in scoala un baiat nou mi-a zis daca vreau sa fiu prietena lui si am acceptat, dar de cand a venit o fata il tot place acum sunt de 2 saptamani cu el si fata aia se tot tine dupa el, ei nu sunt in clasa cu mine si nu pot sa stiu daca ea e cu el, dar colegi imi zic ca fata e moarta dupa el si ca el nu-i da importanta, insa fata imi zice ca a sarutat-o cand a mers cu ea acasa(merg impreuna mereu acasa) astazi l-am intrebat pe el daca ai place de ea sa imi zica sincer si s-a cam suparat sad nu stiu ce sa cred, imi zice ca ma iubeste dar aceea fata imi zice ca i-a zis ca isi bate joc de minesad oare chiar isi bate joc? ce parere aveti? pe cine sa credsad eu tin foarte mult la el papa va pupkiss

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Putin ciudat, dupa doua saptamani sa te iubesca in adevaratul sens al cuvantului.Sa tineti la voi e altceva.Investigheaza si tu mai mult situatia, vezi cum se comporta in ultimele zile.Si daca tot continua asa, vorbeste cu el cat se poate de serios si il pui sa aleaga, ori tu ori cealalta fata. Daca va sta in continuare cu tine, atunci e evident ca pe tine te vrea cu adevarat.

0 răspunsuri: