| ChickSWhisper a întrebat:

Hello!

Ajungeti la aeroport, dar tatal vostru nu va aparea decat peste o ora si ceva. Ce va hotarati sa faceti? Funda pentru povestirea cea mai frumoasa. PS: Am nevoie doar de 3-4 frazehappy

6 răspunsuri:
| LotusRadioactiv a răspuns:

Enervez lumea.

| Ozanaf a răspuns:

Pai ca-sa nu ma plictisec imi cumpar ceva de mancare, dupa care caut o banca, stau pe ea si ascult muzica lui Michael Jackson.

| Vampii a răspuns:

Avand in vedere ca tatal meu e plecat in strainatate as sta si l'as astepta oricat ar fi nevoie...intre timp cred ca as asculta muzica la mp3 player pana s'ar consuma bateria si as manca ceva :*

| marria_7862 a răspuns:

Intr-o ora si ceva ce as putea sa fac? sa stau pe o banca, cu muzica in casti, citesc o revista, mai arunc cate o privire de colo colo, poate si un zambet daca se iveste ceva laughing asa asteptarea trece mai usor.love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, mi s-a intamplat chestia asta happy.

Acum vreo 3 ani, o asteptam pe mama sa se intoarca dintr-o tara straina. Si imi spusese sa fiu acolo la 11:25 parca.
Si eu, stiind diferenta de fus orar am crezut ca mi-a citit ora de acolo. Si la noi e 10 daca acolo era 11.
Si uite-ma la 10 ora Romaniei acolo. O cautam incantata pe mama pana cand mi-au dat peri alb. Eh, am zis ca o fi vreo problema. Am asteptat, las ca sun. Mi s-au incaruntit perii cand mi-a murit telefonul sub ochii mei.

Asa ca am mers cu bunica si cu cel care ne insotise pe la cumparaturi si admirat in aeroport.

Mi-am dat seama ca am facut o gafa si ca am o ora de asteptat. Asa ca am stat cuminte, desi voiam sa merg acasa.

Intr-un final, mama a sosit. Happy end.

| Dennysutza a răspuns:

Buna! pai eu m-as duce sa ma plimb pe acolo dac am tel sa ascult muzica daca e prin apropiere o brutarie mias cumpara o prajitura un suc as vb cu prieteni pe tel si mai multe...Succes la trecutul timpului