| Chrisz a întrebat:

Hello all, bine v'am regasit.Am si eu o nelamurire : De ce persoanele din ziua de azi nu mai pot fi prieteni? (bine, sunt si exceptii, dar rare)De ce majoritatea profita de tine, pe urma te "arunca" precum o masea stricata? Inteleg ca generatiile care vin din spate sunt diferite, se gandesc doar la ei, dar chiar asa rau se ajunge, de nu mai poti avea incredere in nimeni? Cred ca din persoanele pe care le cunosc (virtual, in general, ca la categoria asta ma refer), maxim 10% sunt persoane care chiar merita o sansa, merita sa iti pui increderea in ei! Sincer va zic, si puteti sa ma injurati, dar Doamne ajuta sa vina Apocalipsa in 2012 (dupa cum se aude), macar asa se duce draq de tot lumea asta rea. laughing

P. S.:Va rog, daca aveti de gand sa dati comentarii rautacioase, abtineti'va! Spuneti'va parerea intr'un mod civilizat, fie pro sau contra!happy

Răspuns Câştigător
| AndaWest a răspuns:

Atunci evita sa ai de a face cu oameni dinastia,daca singurul lucru pe care ti-l reprosezi e ca esti prea sufletist, si bun, si toate cele.cauta persoane ca tine, o sa fii mai castigat

13 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E simplu.Din cauza interesului fiecaruia.

| Chrisz explică (pentru harciog):

Asta stiu, dar de ce e nevoie de o gramada de minciuni frumoase, de promisiuni desarte, sperante fara rost? Ar trebui sa se gandeasca la faptul ca roata se intoarce, si pe viitor ar putea sa aiba ei de suferit.Culmea, le si explici, le spui frumos ce si cum, si degeaba! Sincer, am impresia ca SUNT BATUTI IN CAP! happy

| harciog a răspuns (pentru Chrisz):

Ce mama dreacu; atitea vorbe. Daca te maninca-n span crezi ca o vorba te poate scarpina?

| MaRyKiDu a răspuns:

Phaha. Pai, nu stiu. Banuiesc ca nu au ce face sau nu vor sa fie prieteni cu tine. In ziua de azi nu gasesti peste tot prieteni ADEVARATI. laughing

| Chrisz explică (pentru MaRyKiDu):

Da, stiu asta, dar macar ei profita de bunatatea altora, dupa aia o sterg laughing. Insa nu se gandesc ca peste ceva timp le vine si lor randu'! Ar trebui sa invete din greseli, pana nu e prea tarziu! Eu unul sunt scarbit de asemenea "persoane"

| AndaWest a răspuns:

In primul rand, ca sa ai un prieten trebuie sa ti-l meriti.trebuie sa stii sa te comporti,sa il faci sa se simta special,sa-i demonstrezi ca ii esti prieten,nu sa astepti mereu din partea acelei persoane. daca tu ai ajuns la concluzia ca nu ai prieteni, evalueaza-te putin, nu mereu e vina celor din jur

| Chrisz explică (pentru AndaWest):

Daca ai sti cata incredere am avut eu in majoritatea, cat de multe persoane am ajutat, le'am fost aproape, si pe urma mi'au intors spatele, cred ca mi'ai plange de mila! (vorba vine, si chiar nu vreau sa ma laud). Sincer, sunt o persoana care isi doreste sa ajute multa lume, intelegatoare, de incredere, dar cand vad ca fac un bine, si pe urma altii ma iau la "11 metri", pai eu sa nu'i bag de unde au iesit laughing? Oricum, de asta am ajuns in "starea" asta, pentru ca am ajutat multa lume, si eu cand am nevoie, bate vantu' pe langa mine!(sper ca intelegi aluzia).Iti respect parerea, in orice caz.happy

| AndaWest a răspuns (pentru Chrisz):

Nu esti unicul care a patit asta, sau crezi ca doar tu faci fapte bune? dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma pun acum sa strig in gura mare pe cine am ajutat si acum nu ma ajuta.prietenia se ofera, nu se pretinde.cine te vrea ca prieten decide el, nu trebuie sa fortezi pe cineva

Tocmai am zis ca nu ma laud, si nu am zis ca sunt unic.La urma urmei, intrebarea e despre persoanele rele din ziua de azi, care sunt doar pe profit, nu despre mine, ca fac fapte bune.Te rog, sa nu o dam in altceva.

Intrebarea nu e, dar e.de ce sa ne invartim in jurul cozii,eu stiu la ce te referi, asa ca fa ce ti-am zis, evalueaza-ti un pic comportamenul.nu e o pierdere de timp

Intr'adevar, e si vina mea ca sunt sufletist, si ca am incredere repede in oameni, si ei profita.Da, trebuie sa schimb asta la mine, stiu! Dar cu altceva iti garantez eu ca nu gresesc.Nu oblig pe nimeni sa'mi fie prieten, nu jignesc pe nimeni daca nu ma ajuta, nu comand pe nimeni!(nici daca as avea dreptul, nu as face asa ceva).Pur si simplu sunt nemultumit de ce a ajuns lumea in ziua de azi, si atat!

Cam asta e singura solutie, dar vezi tu, pentru a cunoaste persoanele care merita cu adevarat, trebuie sa intalnesti fel si fel de oameni, asa ca e cam greu sa evit acest gen de persoane.Iti multumesc mult pentru raspunsuri.happy

Crede-ma,cei materialisti si egoisti ii mirosi de la o posta.fii mai atent