Atunci evita sa ai de a face cu oameni dinastia,daca singurul lucru pe care ti-l reprosezi e ca esti prea sufletist, si bun, si toate cele.cauta persoane ca tine, o sa fii mai castigat
Asta stiu, dar de ce e nevoie de o gramada de minciuni frumoase, de promisiuni desarte, sperante fara rost? Ar trebui sa se gandeasca la faptul ca roata se intoarce, si pe viitor ar putea sa aiba ei de suferit.Culmea, le si explici, le spui frumos ce si cum, si degeaba! Sincer, am impresia ca SUNT BATUTI IN CAP!
Phaha. Pai, nu stiu. Banuiesc ca nu au ce face sau nu vor sa fie prieteni cu tine. In ziua de azi nu gasesti peste tot prieteni ADEVARATI.
In primul rand, ca sa ai un prieten trebuie sa ti-l meriti.trebuie sa stii sa te comporti,sa il faci sa se simta special,sa-i demonstrezi ca ii esti prieten,nu sa astepti mereu din partea acelei persoane. daca tu ai ajuns la concluzia ca nu ai prieteni, evalueaza-te putin, nu mereu e vina celor din jur
Daca ai sti cata incredere am avut eu in majoritatea, cat de multe persoane am ajutat, le'am fost aproape, si pe urma mi'au intors spatele, cred ca mi'ai plange de mila! (vorba vine, si chiar nu vreau sa ma laud). Sincer, sunt o persoana care isi doreste sa ajute multa lume, intelegatoare, de incredere, dar cand vad ca fac un bine, si pe urma altii ma iau la "11 metri", pai eu sa nu'i bag de unde au iesit ? Oricum, de asta am ajuns in "starea" asta, pentru ca am ajutat multa lume, si eu cand am nevoie, bate vantu' pe langa mine!(sper ca intelegi aluzia).Iti respect parerea, in orice caz.
Intr'adevar, e si vina mea ca sunt sufletist, si ca am incredere repede in oameni, si ei profita.Da, trebuie sa schimb asta la mine, stiu! Dar cu altceva iti garantez eu ca nu gresesc.Nu oblig pe nimeni sa'mi fie prieten, nu jignesc pe nimeni daca nu ma ajuta, nu comand pe nimeni!(nici daca as avea dreptul, nu as face asa ceva).Pur si simplu sunt nemultumit de ce a ajuns lumea in ziua de azi, si atat!