| DyanneDolce a întrebat:

Hello! Am 12 ani, 1, 60 înălţime şi 37 kg, dar lumea îmi spune că sunt prea slabă. Poate că am greutatea normală, dar sunt subţire, pentru că am oasele grele. Ce aş putea să fac pentru a mă mai îngrăşa măcar până la 40 kg şi să îmi mai îngroş mâinile şi picioarele? Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| adyy33 a răspuns:

Depinde de organism de exemplu eu am 16 ani si am 47 kg si manac in fiecare seara la ora 12 cartofi pai cea ce ar trebuie sa ma faca obez da nu pun pe mine nici um da incearca si u sa manaci GRAS seara inainte de a te culca

5 răspunsuri:
| Youcandoit a răspuns:

Incearca sa mananci mai grassi daca nu merge asta e sunt unele persoane care nu se pot ingrasa, o prietena de-a mea are 13 ani jumate si este bat pentru ca pur si simplu nu se poate ingrasa

| DanaMusik a răspuns:

Intr-adevar esti slabuta. Trebuie sa pui ceva grasime pe tine... Ca sa te ingrasi trebuie ca mesele tale sa fie urmate si precedate de dulciuri. Mananca gras si mergi la Fast-Food. Ingrasare 100%!

| andrada_3947 a răspuns:

Sinceraa sa fiuu eu mias dorii foarte mult sa am din nou 37 de kgg dar din nefericire m-am ingarasat si acum am 51 si 12 ani si 151cm eui in locul tau mi-as dori sa raman cam asaa si cei care iti spun de exemplu:patru bete fripte in cur... sa le spui asaa :hii eu cel putin nu mis o obezaa ati inteles!

sper ca ti-am fost de folos ☻☻
Funda?

| R_7159 a răspuns:

Shaorma si banane.[pe bune bananele am intzeles ca te constipa]

| alextheking11 a răspuns:

Mananca muult! cantarestete pana vezi ca ai 40 kg!