| CristineDelaruss a întrebat:

Hello! Am facut si eu infectie la 2 pierceuri: Tragus si Helix. sad (sunt in ureche). Am fost la salon si mi'au spus sa ma dau cu apa oxigenata si Balneocin pana cand dispare infectia. A mai avut cineva? Voi ce ati folosit sa va treaca?
Mersi de raspunsuri!

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu am avut de la pirsinguri dar am avut infectii, si am folosit un "medicament" 100% sigur, DOCTORUL tongue Du-te la doctor.Lasa tu ce zic ei.Au acelasi raspuns standard care-l repeta.Si in America mergeau la salon, clientul cu infectia, doar ca sa ii inmaneze chemarea in judecata laughing. Du-te la doctor daca vrei sa treaca bine.Fiecare infectie e diferita.Sunt sute de mii de infectii, si tu toate vrei sa le tratezi cu o apa straight face? Nu uita ca o infectie netratata corespunzator duce la septicemie (infectia sangelui) si dupa ori faci dializa 2 saptamani, ori mori, pentr ca infectie is "plantate" in fiecare organ de catre sange.

| CristineDelaruss explică (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Mersi de raspuns, apreciez. Inainte sa citesc asta am fost la salon si se pare ca nici nu aveam infectie. Era doar o basicuta langa gaura. Mi'a sparto si mi-a spui sa continui cu apa oxigenata+crema si mi-a trecut. happy