"in 2 August | iheartcats a întrebat:
Hello, AM FOST INTRATA la Liceul Teoretic Ion Barbu PE științele naturii! "
Cum adica "ai fost intrata", acum nu mai esti?
Te-au dat deja afara?
Alta expresie interesanta la tine, spunand asa: "am fost intrata la Liceul Tiberiu Ion BARBU " PE" stiintele naturii.
Oare te-au dat afara din cauza ca ai te-ai urcat PE liceu?
Din cate stiu eu, cei care sunt admisi la un liceu, intra LA acel liceu, dar nu se urca "PE" liceu
Buna.Nu e asa tragic sa porti uniforma.Noi am avut uniforma obligatorie, facuta de o firma care avea contract cu liceul, ne-au luat masurile la fiecare si tot ce trebuie.Si nu am mai murit. De fapt era mai usor sa nu imi mai bat capul cu ce sa ma imbrac.
Nu iti fa griji.Nu tot ce auzi ti se va aplica si tie.Sunt zeci de profesori la un singur liceu.
O sa vezi tu atunci cum sta treaba,mi se pare dubios sa îți faci griji dinainte aiurea.
Legat de profa de romana care preda prost,ce sa vezi? Nu exista doar o singura profesoara de materia y la liceu, sunt mai multe, mai bine le înveți numele asta dacă o sa te întrebe lumea cu cine faci.
Despre copii, m-as interesa doar la cei din generația mea, doar nu te aștepți sa te împrietenești cu oameni din a 12 a?
Uniforma afli singura, sunt și licee care nu cer asa ceva și cu siguranță dacă este sa zică de uniforma, dați suma y de bani și va fac ei.
elena1402 întreabă:
le.cocaine întreabă: