Nu pot sa cred ca exista lume care simte ca mine. In fine eu am scapat de aceasta ura mai demult deoarece cineva mi-a zis :"Uita-te si la partea buna a lucrurilor nu incerca sa vezi numai ce este rau in lume ci uitate la lucrurile frumoase ale vietii" La inceput am crezut ca e un fel de text din filme dar cu timpul am inceput sa cred in asta si ce pot sa spun a functionat ...acum practic sunt mai "calm" in privinta lucrurilor rele din lume. Acum un sfat de la mine personal "Asa cum Dumnezeu ne-a iertat pe toti si noi trebuie sa putem ierta cativa oameni" Sper din tot sufletul sa mai scapi din ura pentru ca nu aduce nimic bun...
Refugiaza-te intr-un sport. Gaseste-ti prieteni noi, incearca orice lucru care nu iti aduce aminte de trecut, merita incercat!
Ar trebui sa nu-i mai bagi in seama pe cei perversi si rai.Cand iti este viata mai draga, fix atunci se gaseste cineva sa strice totul.Trebuie pur si simplu sa mergi mai departe si sa fii fericita.Incearca sa te bucuri mereu.Cred ca problema este ca esti pre stresata.Incearca sa te relaxezi mai mult si implicate in mai multe activitati.Vei cunoaste mai bine oamenii. Apoi totul va deveni mult mai usor.