Nu pot sa iti spun daca te place sau simte nevoia unue prietene apropiate dar nu ca iubita sau poate chiar te place dar nu are curaj cum sa ti spuna sau poate crede ca nu l placi u dar dupa semne clar te place dar nu stiu ce sa zic...incearca sa gasesti o metoda prin al intreba daca te place ex cum arata fata perfecta pentru tine si vezi daca incearaca sa te descriesau la adv si provocare sau daca ai curaj intreaba l pe fata. Sper ca te am ajutat bafta sper sa fiti impreuna te pup. Ps daca o pr de prietenei lui ti-a zis ca te omoara daca il desparti de ea inseamna ca se simte amenintata de tine
Stai linistita ca daca o sa fi cu el nu ai ce sa patesti pentru ca se baga el
Azi tu esti cea care il desparte de prietena (caci e clar ca vrea ceva cu tine) iar maine va fi alta care il va desparti de tine. Tu chiar crezi ca o relatie intemeiata ruinand alta, va dura? Nuuuu, vei avea parte fix de acelasi deznodamant, peste un timp te va ignora si va lua in brate alta fata. E clar ca baiatul e neserios, eu nu mi-as face de lucru cu un baiat care desi are prietena se poarta asa cu alte fete! E logic faptul ca asa va face in orice relatie. Un baiat serios, daca vede ca nu mai merge relatia, pune punct si abia dupa ce a pus punct relatiei actuale incearca mai departe cu alta fata. Dar sa ai prietena si sa iei alta fata de mana, asta clar ridica semne de intrebare in ceea ce priveste caracterul sau.
Mai zicea cineva zilele trecute pe aici...voi astea singure nu sunteti in stare sa va faceti un iubit, trebuie sa va bagati in relatiile altora? Oricum daca o rupe cu ea din cauza ta, iti dai seama ca fata aia nu va sta cu mainile in san, e de-ajuns sa puna pe cineva sa te violeze (am mai auzit cazuri) si nu cred ca iti trebuie nimic mai mult. Asa ca mai bine cauta tu un baiat serios caruia nu ii fug ochii dupa toate fustele.
Nu o sa iti dau un raspuns la fel de lung ca intrebarea ta dar 100% te place Nu stiu de ce ai mai intrebat se vede clar !
Parerea mea e ca tu trebuie a astepti sa se desparta de iubita lui caci sigur te place dar nu e sigur de ceea ce simte. Daca era sigur se despartea de iubitasa. Pe tine sigur te place ca atunci cand iubesti doua persoane alege-o pe a-2-a ca daca o iubeai pe prima nu mai exist a-2-a. Mai bine il lasi pe el sa faca primul pas. Ca sa fi mai sigura incearca sa vezi o conversatie cu un prieten de al lui despre tine si ai grija ca baietii sunt foarte perversi si te pot pacali. Sper ca te-am ajutat pup:*