| Scoompahh a întrebat:

Hello:*Am o intrebare pentru voi... Diriga nu ne lasa sa venim la scoala cu bluze decoltate, cu egari, nu ne lasa sa purtam cercei mari, nu ne lasa sa ne machem ceea ce este aiurea pentru ca toate fetele din liceu au voie sa faca toate aceste lucruri. Ce pot face in aceasta privinta?
...PwP...By Yo

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca toate fetele se machiaza-din liceu-nu inseamna ca si tu trebuie sa faci acelasi lucru,doar pentru ca si ele o fac.
Diriga voastra face bine ce face.
Pai cum sa mergi la scoala asa cum ai spus tu mai sus?
Iesi si tu in evidenta prin ceva deosebit, frumos.
Imbraca-te de varsta ta, nu ca o curva(s.c.z.)

=>Satisfactia

10 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nu poti face nimic pentru simplul motiv ca scoala nu e club,nici bar; daca te uiti cumva la telenovele,te invit sa vezi ce frumoase si sexy uniforme au liceenele sud-americane atunci cand in serial este vorba despre ele.Mie imi par o oaza de tinerete exuberanta dar plina de respect pentru un loc in care se duc sa invete,nu sa-si etaleze hainele sau formele.Aveti tot timpul sa fiti adulte; acum santeti inca niste copile si ar fi pacat sa va intinati naturaletea cu obiceiuri de femei fatale. Aveti tot timpul pentru asta; daca la alte licee se intampla ceea ce spui,inseamna ca profesorilor de acolo li s-a facut lehamite si s-au saturat sa aminteasca elevilor faptul ca vin la scoala nu la Bamboo,sau alt club de fite. Daca profesorii vostri interzic aceste extravagante,inseamna ca inca sunt pe baricade si incearca sa faca educatie, sa scoata din scoala absolventi pentru universitati viitoare si nu vedete de carton; cinstit marturisesc:in toata aceasta debandada care a cuprins invatamantul romanesc, am toata admiratia pentru ei.Arata-i si mamei ceea ce am scrie eu aici si spune-ne care-i parerea ei.Tot binele ti-l doresc.(Scuze ca m-am implicat; cred ca voiai doar parerea unor colegi; dar fiindca iubesc mult adolescentii si apreciez inteligenta si extraordinara lor vitalitate, n-am putut sta deoparte.Stiu ca vreti sa traiti cat mai intens posibil; dar toate la timpul lor; nu grabiti viata si nu va epuizati inainte de vreme)

| YourFriend a răspuns:

Ascultati diriginta. Tu la scoala mergi sa inveti, nu ai nevoie de machiaj, cercei mari, etc. Daca vrei sa te machiezi, si alte prostii mergi in oras cu prietenii/prietenele.

| MissChocolatte a răspuns:

Doamne feresteee! sunt in clasa a 8-a si ma machezlaughing si vin cu bluze decoltate si chestyy pana la urma sunt fata nu? Diriga aia a ta e o comunista, imbraca'te cum vrei, iar la ora ei daca vii cu bluza decoltata iti poti pune o esarfa de aia si poti venii in egari negri cu niste tenisi misto, o bluza roz cu maneci 3 sferturi si decolteu, o vesta din aia neagra sau gri si sa o lasi desfacuta si cu esarfa ceva roz cu negru in patratele, cu parul prins in coada(daca ai breton e si mai bine, iar daca parul e cret sa ti'l indrepti putin cu placa), niste cercei in forma de flurure sau din aia lungi cu inimioare, ochelari de soare si asta elaughing. Iar la machiaj sa fie ceva mai putin ca sa iti accentueze ochii adica sa ii faca sa para mai mari tongue.

Răspuns utilizator avertizat
| Larisa7883 a răspuns:

Sa te imbraci in colanti si ta te machiezi in zilele cand nu ai ora cu ea...si cerceii sa tii dai jos inainte de ora ei si tii pui dupa

| Naftalinaaa a răspuns:

Si oare de ce ai vrea sa te duci cu bluze decoltate, cu egari si cu cercei mari la scoala? nu mai bine iesi cu aceste lucruri p-afara?laughing

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Hmmm...pai daca esti la liceu de ce nu te lasa? Pana si pustoaicele alea din gimnaziu vin despuiate la scoala.In cazul tau ce pot sa zic? Aiurea! Ar trebui sa va revoltati, iar parintii sa va sustina.In cazul fetelor din gimnaziu le dau dreptate profesorilor; daca as fi profesoara si as vedea ca elevele se imbraca neadecvat sincera sa fiu le-as ''arde'' la nota.
Diriginta ta e ingrozita de lumea in care traim, probabil asta e motivul pentru care face asa.
Sper ca te-am ajutat!

| sMileY_6558 a răspuns:

Trebuie sa respectii ceea ce zice dira ta dar te poti machia foarte discret incat de abia sa se vada, cam naspa, pe noi ne lasa

| Scoompahh explică:

Afara port bluze suuper decoltatewinking

| Mymy_3745 a răspuns:

Sa te muti din clasa. in rest nu prea cred ca ai putea face ceva.happy