| Unknown211 a întrebat:

Hello. Am o mica mare problema. Sa zicem laughing. E vorba de fete. Sau mai bine zis O FATA. Intrebarea e destul de simpla. Cum as putea s-o cuceresc? De obicei nu-mi pare chiar asa de greu, insa acum sunt chiar confuz, si sa va zic si de ce : Ea e foarte populara. Am fost parteneri la balul bobocilor si ea a castigat Miss Popularitate (Avand in vedere ca am fost la bal, da, amandoi suntem clasa a 9-a. Nu suntem colegi de clasa ). Inainte ne certam foarte mult pe tema balului, datorita dansurilor, dar acum ne intelegem foarte bine. Din cate am inteles de la un prieten ea e genul de fata care se uita foarte mult la imaginea baiatului ( sa fie popular si frumos cica ). Popular nu pot sa spun ca sunt, dar nu sunt nici un anonim, si nici urat nu sunt, cel putin din cate am auzit. laughing. Marea problema este ca nu am nici cea mai vaga idee despre cum s-o abordez, pentru ca ea e ceva diferit fata de restul, e destul de complicata din cate observ, si prin destul ma refer la FOARTE. Tocmai de asta am nevoie de niste sfaturi, accept orice, si am sa ma gandesc, posibil am sa pun ceva in aplicare, n-o sa regret nimic, pentru ca e cea mai mare prostie sa suferi dupa o fata. Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| LastKisss a răspuns:

Daca fata este populara, normal ca are pretentii de la un baiat, tu la randul tau trebuie sa ai niste baze prin liceu si normal ca trebuie sa ai grija de aspectul tau fizic, insa mai important decat asta, daca fata este una desteapta se uita si dincolo de popularitate si aspect fizic. Tu trebuie sa fii atent cu ea, asta isi doreste orice fata, sa o asculti cu atentie si chiar daca nu intelegi unele probleme la ea, tu mereu sa-i spui " am inteles ". Nu este greu sa abordezi o fata, pentru inceput eu zic sa incepi sa te infiltrezi in gasca ei de prieteni, sa aveti cati mai multi prieteni comuni, dupa poti sa inti in vorba cu ea simplu, fii tu. Invit-o la un suc, ceva, afla si tu ce ii place sa faca si propune-i sa faceti acel lucru impreuna. Important este sa fii tu insuti si mie personal imi place cand un baiat rade la glumele mele ( chiar daca sunt proaste) si inca ceva trebuie sa fii mai matur, sa nu te copilaresti in fata ei s-ar putea sa o enervezi.

| Unknown211 explică (pentru LastKisss):

Sunt nou in liceul asta, si am intrat la bal, iar acum ma cunoaste tot liceul, mai ales ca am fost partenerul fetei respective la bal. Urat nu sunt, ba chiar devin cam narcisist, pentru ca imi zic o gramada de fete ca sunt frumos. Ok, trecand de aspectul fizic si "modestie", atent sunt cu ea, intotdeauna am fost, de cand ne-am cunoscut, desi ne-am si certat in timpul balului, pe tema dansurilor etc, dar dupa bal, mi-a spus "Ai fost cel mai perfect partener!" ( nu prea exista mai perfect decat perfect, dar macar a fost dragut laughing ). Am observat ca imi si acorda ceva atentie. Stiu si cateva lucruri care ii plac, spre exemplu sa se uite la filme ( ne-am uitat recent impreuna la unul, si de atunci am inceput s-o plac ), sa picteze si are un perete pe care pune tot felul de poze care ii aduc amintiri placute (are una si cu mine acolo, una de la bal). Gasca ei e cam si gasca mea, deci prieteni comuni avem destui, iar imatur nu sunt. Deci. Cred ca am indeplinit ceea ce ai spus tu in raspunsul tau. Dar totul ramane de vazut, pentru ca dupa cum am spus, sunt foarte nesigur pe mine in legatura cu ea.

| LastKisss a răspuns (pentru Unknown211):

Nu trebuie sa fii nesigur, ai incredere in tine, din ce imi zici tu aici si ea s-ar putea sa te placa, insa asteapta sa faci tu primul pas, ca orice fata. Asa ca eu zic sa lasi neincrederea deoparte ptc nu e buna de nimic si sa vorbesti cu ea despre asta

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Chiar daca este populara, tot fata este, nu este un fel de zeita.Si fata asta are sentimente. Poti sa-i spui glume, sa o ajuti, sa fii prin preajma ei, sa o emtionezi prin gesturi delicate.