| Nobodyone a întrebat:

Hello! Am o nelămurire pe care sper să mi-o clarificaţi voi. Treaba stă cam aşa: sunt o puştoaică de 14, în curând voi împlini 15, elevă în clasa a VIII-a. Nu am avut niciodată un prieten pentru că nu am vrut şi nu am simţit nevoia. Am avut cereri, dacă le pot numi aşa, nu pot să neg, dar nu le-am acceptat. De ce? Pf, pentru că nu vreau să mă implic într-o relaţie atâta timp cât eu nu ţin la persoana respectivă, iar noaptea când mă voi culca să ma gândesc: "Mâine iar trebuie să mă întâlnesc cu ăla". Acum, întrebarea mea sună cam aşa: de ce e toată lumea este uimită de faptul că nu am avut niciodată un prieten? Au o reacţie ciudată rău, de parcă aş fi omorât o populaţie întreagă. Care e problema? Nu vreau un prieten, vreau sa fiu liberă şi să rămân o copilă pentru ceva timp de acum înainte. E atât de ciudat pe cât o cred ceilalţi? =]]

7 răspunsuri:
| blackinnocence145 a răspuns:

Oh ^.^, normal că nu, celorlalţi poate li se pare ciudat deoarece copilele de 10-11 ani ajung să au prieten şi mult mai rău. Nu e nimic rău în a fi diferit şi cuminte!

| JustAaGirl a răspuns:

Doar gelosi.

| BrutalMusic a răspuns:

Avand in vedere ca in ziua de azi sunt fete care nu mai sunt virgine de la 14-15 ani... si tu la varsta asta inca nu ai prieten thinking unora li se pare ceva iesit din comum laughing ce sa-i faci thinking asta e lumea din ziua de azi sigh dar tu nu ii baga in seama, nu conteaza parerea nimanui tongue intotdeauna sa faci ce vrei tu si sa nu te lasi influentata de cei din jur, care nu iti doresc chiar atat de mult bine :* ai grija

| adeee79 a răspuns:

Au gasit un mod prin care sa te enerveze.:p. nu lua in seama tot ce spun ceilalti, toate la timpul lor happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca ei gandesc mult mai putin decat tine

| xCarolina a răspuns:

Nu, mie mi se pare destul de tare.Adica acum, majoritatea fetelor de 14-15 ani sunt deja la al 3-lea sau al 4-lea prieten si se implica in relatii de aproximativ doua saptamani.E chiar ok si o dovada de maturitate sa astepti persoana care ti se pare potrivita si sa nu te arunci in bratele primului venit.De ce te intereseaza ce spune lumea? Li se pare ciudat ca nu le impartasesti gandirea, dar o sa inteleaga mai bine mai tarziu.

| Craftt a răspuns:

Felicitări.