| FaraNumePls a întrebat:

Hello.

Am o problema, ai mei sunt cam ciudati, am 400 de lei primiti de la bunicul meu laughing si gen in fiecare luna imi da tot cam atat (sau cat poate). Am copilarit cu el si avem o relatie super buna. Problema este ca nu pot face nimic cu banii pentru ca parintii nu ma lasa. Azi le-am spus ca vreau sa-mi cumpar sosete d-alea cu avocado ori diferite modele (costa 13 lei 3 perechi) si mi-au spus ca n-am ce face cu banii. Ei nu ma lasa sa-mi cumpar haine singur pentru ca "le este frica sa ma lase ca cine stie ce prostii cumpar". Am fost cu ei chiar ieri in mall si n-am cumparat nimic, ei se îmbrac asa mai clasic ca sa zic asa, mie-mi plac hainele mai colorate si cu modele mai deosebite. Mi-au spus ca haine d-alea sa-mi cumpar eu cu banii mei, dar cand aduc vorba de banii aceia primiti ma iau ca aia nu sunt ai mei si daca vreau sa ii folosesc, ii folosesc pe meditatii sau pe haine frumoase. Ce pot face? Nu mai suport mult.
Am aproape 16 ani si sunt baiat.

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Dacă părinții tăi nu îți dau voie să folosești banii să îți cumperi ce ai nevoie atunci ai putea să economisești banii și când vei fi major ai putea să îi investești în ceva util.

| FaraNumePls explică (pentru Andreeush):

Adica sa astept inca vreo 2-3 ani? Tu ai putea?

| Andreeush a răspuns (pentru FaraNumePls):

Altceva ce să faci dacă părinții tăi nu îți dau voie?

| FaraNumePls explică (pentru Andreeush):

Nu te-am intrebat asta, te-am intrebat daca tu ai putea sta atat vreme laughing cine stie, poate mor la anul, n-ai de unde sa stii. Poate vine apocalipsa si o sa fie totul in zadar laughing

| Andreeush a răspuns (pentru FaraNumePls):

Eu aș aștepta.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-ti strangi banii aia, sa te duci intr-o tabara, la vara?

| melodrama a răspuns (pentru Violleta2022):

Vin eu la tine draga mea, te-nvat sa zbori pe geam

| Violleta2022 a răspuns (pentru melodrama):

Ha..ha..ha..sindromul omului cu puta mica laughing

| Ady117 a răspuns:

Bunicul tău îţi dă aproximativ 400 de lei în fiecare lună şi părinţii tăi nu-ţi dau voie să-ţi cumperi 3 perechi de şosete cu 13 lei? Exagerează... Mai ai şi 16 ani. Ar trebui să te îmbraci cum vrei tu măcar odată pe an.