Pai hai a incep cu inceputul: depinde de tine pe cine iubesti! Pe Valeriu(V) il placi de mai mult timp, asa ca te-ai obisnuit cu comportamentul lui si probabil ca il cunost destul de bine, nu? Insa pe celalat baiat) nu il unosti, asa ca poate doar incearca sa se dea mare! S-ar putea sa fiti impreuna, apoi sa TE LASE BALTA pentru altele. Poate e doar un smecher. Poate ca tu ai fost prima pe care a pus ochii, asa incat celelate fete sa fie apoi geloase pe voi doi(daca ati fi impreuna). El apoi sa gaseasca alta,, bunatate" si sa plece, sa te lase cu ochii-n soare. Mi s-a intamplat si mie, sa stii. Doi baieti (A si B) ma placeau. OK, m-am uitat la fiecare cum se comporta, si pana la urma, nu l-am ales pe niciunul. Le-am spus ca eu vreau sa ramamnem doar prieteni si asa ar trebui si tu sa-i spui lui X, daca nu-ti place de el sau cum se comporta(bagacios, nesuferit, smecher, etc.) Daca V are prietena, nu mai insista pe tema asta, ca-l placi. Asteapta pana sa vina PRINTUL TAU! Va fi o zi in care sa-l intalnesti si sa stii imediat ca veti fii suflete perche! Pupici si succes, LittleGorjuss
Ok, daca ai 13 ani ar trebui sa stii sa scrii, nu? De iubit nu stiu daca te iubeste, dar te place.
Ai doar 13 ani, nici nu stii ce inseamna sa iubesti, tie doar iti place de baiatul..sau baietii respectivi. Mai bine ocupa-te de scoala pentru ca mai ai de lucrat la Limba Romana