Eu fiind o persoana "mai invarsta",socotesc ca poate nu ar fi cel mai fericit aranjament cu baloane sau numele mamei,scris cu litere de hartie, pus pe perete.
Poate un buchet frumos,mai mare din florile care stii ca-i plac(aici poate contribui substantial tata),puse intr-un cos ornamental,cu o felicitare mare,pe care sa scrie-ti toate gandurile voastre de iubire pentru ea,de la usa de intrare in apartament,ca o mica alee din flori de sezon,puse pe o parte si alta,poate chiar puse in niste pahare inalte(in functie de spatiul holului), niste baloane umplute cu heliu(sau fara, dar ancorate bine de ceva), legate de o parte si alta a unui benner, pe care sa scrieti numele mamei si ca o iubiti.Confetiile le poti folosi, in momentul cand auzi cheia in usa si ea intra.
Astea au fost ideile mele, tu poti sa alegi ce crezi ca poti realiza financiar.
La multi ani mamei si felicitari ca te gandesti sa-i faci o zi frumoasa, pe care sa nu o uite!
Multumesc foarte mult pentru parere:* o sa tin cont de idei.
M-ai rascolit putin,niciodata n-am fost atent cu mama. Cred ca la urmatoarea zi de nastere a ei o sa o recompensez,imi promit. Foarte buna ideea, poti sa faci multe chestii faine din hartie, acum realizez ca nu trebuie sa cheltui foarte multi bani ca s-o fac sa se simta bine de ziua ei. Mereu m-am gandit la cadouri mari, niciodata nu i-am luat.
Nu e deloc urat, nici ciudat poate putin copilaros, dar e foarte fain ca te-ai gandit la ea.
La multi ani! sa-ti traiasca!
Iti multumesc foarte mult! Multa sanatate si tie si famiiei tale! Important este gestul si faptul ca ne gandim la parintii nostri. Banii nu sunt asa importanti.Eu momentan nici nu-mi permit sa cumpar cine stie ce de nu stiu cate milioane deoarece de abia termin si eu liceul si n-am nici un venit lunar foarte bun(cu 42 lei pe luna ce poti cumpara mai repede?!) oricum idee e ca gestul conteaza, chiar si daca ii scrii o felicitare frumoasa din inima si ii iei o floare conteaza foarte mult