Faptul ca te ingrijoreaza atat de mult acest aspect inseamna ca ii dai mare importanta in mintea ta acelei persoane, prea mare importanta mai bine spus. Atata timp cat fizic nu se atinge de tine, ignoranta e cea mai buna, dar executata corect, fara sa schitezi vreo urma de emotie cum ca te-ar deranja ce iti spune cand e de fata, fara sa arati vreo urma de frica. Din modul cum e pusa intrebarea vad ca ai urcat-o in mintea ta mai presus de tine fara sa realizezi, mai buna, mai periculoasa, ai grija ca te subestimezi si te cobori sub nivelul ei, tu singur/a.
Exista zicala aia "nu este dracul chiar asa de negru", nu mai fa oamenii ieftini scumpi in ochii tai
De ce ai vrea sa fii in termeni buni cu o persoana atat de superficiala incat arunca cu prejudecati inainte sa fi macar interactionat in viata reala de cateva ori? Sa inteleg ca aveti prieteni comuni si ei iti spun cat de mult ea nu te suporta? Esti sigura ca ii poti numi prieteni?
In locul tau as avea grija deoarece viata reala nu e ca in serialele Disney, unde te lupti cu tipa populara si nesimtita, ci e mult mai intelept sa stai deoparte de astfel de drame si sa-ti investesti energia in lucruri benefice pentru tine, nu in conflicte triviale.
In plus, poti supravietui bine mersi si fara sa apartii de vreun grup care se ia de altii.Iti sunt de ajuns 2 prietene cu care sa te intelegi cel mai bine. Crede-ma ca nu trebuie deloc sa te schimbi sau sa te dai peste cap numai ca sa te placa/accepte cineva.
Nu poți suporta pe toată lumea, asta e crudul adevăr.
Și eu am avut o colega care mi-a bănuit 8 ani de viață și nu am avut altă variantă decât să o ignor.
Înțeleg perfect ce zici,fix așa era și colega asta a mea, ba chiar eram invidios pe ea, până când am văzut că de fapt persoanele cu care se pupa, sunt niste bârfitoare la fel de mari ca ea.
Morala:Nu toată lumea te iubește! Așa că dacă vezi cazuri d-astea, fii sigur(ă) că e ceva putred la mijloc!
Mai bine sa fii bârfit pentru ceva ce lumea nu știe, decât pentru ceva ce lumea știe!
O da-i naiba de dobitoaca. Trebuie neaparat sa te imprietenesti cu ea? Si pana la urma, de unde stii ca si copiii astia din liceul asta o sa o placa?
In ce circumstanțe a ajuns sa nu te suporte dacă nici măcar nu ai avut tangențe cu ea până acum?
Nu-l baga in seama, nici el nu intelege.ce a scris
Din ce cauza te uraste? Crezi ca are motive intemeiate? Sau e doar impresia ta ca te uraste si nu esti absolut sigur?
Iti facea bully fara motiv sau doar nu va suportati fara un motiv anume?
Cu siguranta fiecare are fanii si antifanii lui, nu poti iubi pe toata lumea si nu poti ura pe absolut toata lumea.