| Andreeeeeea123 a întrebat:

Hello, am si eu nevoie de parerile voastre in legatura cu urmatoarea situatie. Eu sunt fata, am 27 de ani si am avut o relatie de 2 luni cu un barbat de 34 de ani. Totul a mers ok, au fost mai multe neincrederi din partea mea din pricina relatiilor din trecut (sa le spunem traume). El a aratat ca ma place foarte mult, ca este acolo langa mine. Insa de la un timp parea mai distant, cand l.am intrebat motivul a spus ca este din pricina muncii. Pe urma M.am trezit cu mesaj de la el in care a zis ca doreste sa terminam deoarece nu exista comunicare buna intre noi. I.am propus sa ne vedem fata in fata, a acceptat, insa cand termina cu un proiect la munca. Fix in ziua in care a terminat proiectul Mi-a dat mesaj sa ne vedem a doua zi ca sa vorbim. Eu am fost entuziasmata, I.am zis ca Mi.a fost dor de el, ca astept sa il vad, iar el Mi.a zis ca ma va anunta a doua zi la ce ora termina sa ne vedem. A doua zi Mi.a dat mesaj ca nu mai poate sa ajunga, foarte sec. Cand L.am intrebat motivul Mi.a zis ca simte ca nu o sa mearga si pe urma M.a blocat. Ce sa inteleg din asta oare? Eu nu il mai contactasem deloc, el Mi.a dat mesaj cand a terminat proiectul sa ne vedem, iar pe urma S.a dat la fund. Chiar nu inteleg, parea ca ma placea foarte mult, cel putin la inceput.

4 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Pur si simplu nu e interesat, nu e atras de tine. Ori asta ori e gay ori e genul mai singuratic. Una din astea 3 variante e sigur

| StoicAnalysis a răspuns:

Inseamna ca omul nu te mai voia in viata lui efectiv. Motivul, il stie doar el.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Invata sa accepti un refuz. Mergi mai departe.