Deci nu i o rusine sa fi desteapta, din contra este o onoare. si cea mai buna prietena a mea din clasa este cea mai desteapta. si toti isi bat joc de ea si incep sa rada si tot chesti de acestea cand ia note mari. si de ea incerca sa se foloseasca si daca nu le da incepe sa rada sa o faca`n toate felurile sa se simta rau numa ca sa ii ajute. si sti ce face ea? le intoarce spatele si i lasa sa vb . si cum ai zis si u cand le zice la teste i buna. si dupa isi bat joc de ea. ew iti zic sa nu`i bagi in seama.. ca ei or sa fie cei care o sa piarda. u ce pierzi.? ca iau ei note mici?.. asa le trebuie.. cautati prieteni care la nevoie iti intinde o mana nu cei care iti intoarc spatele.
sper ca te-am ajutat..
si nu`i asculta. invata bine f bine in continuare.. ca u o sa ai un viitor. ei o sa ajunga maturatori p` drumuri. si atunci sa te razi u de ei..:*.
bb:*. si numa bine.
Si eu m-am luptat cu problema asta si inca mai sunt acum cateva ramasite, dar am reusit sa trec peste. faza e ca trebuie sa echilibrezi caracterul "de gasca" cu cel de "eleva buna". eu am reusit si chiar m-am apropiat de ceva timp de cativa colegi, fara a-mi afecta rezultatele, iar acum avem un cerc destul de strans acum depinde de cati ani ai si ce fel de colegi ai succes
E simplu.Nu le mai zice raspunsuri la vreo 3-4 teste si atunci se calmeaza. Le zici ca stii ca te barfesc si nu spui la ''tradatori''. Ai incredere in cei care se poarta frumos cu tine.Increderea e o virtute. E ceva gen daca nu te conosc de ce sa te respect?
SPER K TEAM AJUTAT