| Sabryy a întrebat:

Hello. Am si eu o problema...
Acum vreun an m-am apucat de injurat ( am 12, sunt fata laughing ) si in fiecare zi...nu ma pot abtine! Vreau sa ma opresc, insa nu reusesc laughing La scoala tot mai multi profi afla k injur si vreau sa ma corectez inainte sa afle si parintii mei de asta. Plz, cateva sfaturi eficiente... orice!
Funda :* love struck

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mhmmm eu injur de mic copil(3 4 anisori, deh bunicu meu si unchiu nu aveau ce face)
Acum am ajuns la 20 de ani si mam cam potolit,daca vrei sa numai injuri.
nu poti asta dintr-o data,mai intai abtine-te o ora,dupa o zi, dupa o saptamana, dupa o luna, etc dupa te inveti asa.

| Lumine a răspuns:

Buna!
Trebuie sa ai stapanire de sine, si sa incerci sa nu mai injuri, si-ti va fi greu deoarece odata intrat in reflex-ul verbal greu scapi de vulgaritati, dar nu uita orice "invat are si dezvat".

Succes!

| ExpertoTpu a răspuns:

Ai incercat sa nu mai intri in conflicte si sa iti dai seama atunci cand zici ceva care deranjeaza auzul celorlalti din jur?
Pur si simplu incearca sa te gandesti la altceva atunci cand cineva iti zice ceva, sau cand cineva nu are dreptate si vrei tu sa o faci... happy Ai 12 ani, esti fata, crede`ma eu ca baiat nu suport asa ceva tongue
Succes happy :*

| Sabryy explică (pentru ExpertoTpu):

Eu nu injur cand ma supara candva ( bine, si atunci laughing ) ci injur de placerebatting eyelashes

| AntiACTA a răspuns:

Asta depinde de vointa ta!hee hee

| waitingforthesunset a răspuns:

Încearcă, în loc de înjurătură, să spui de fiecare dată "în pana mea". O să te înveţi să spui numai asta şi îţi va fi mai bine pentru că nu e vulgară! succes!:*

| ekkozz a răspuns:

Nu stiu cate sanse o sa ai sa te abtii rolling on the floor am incercat de multe ori si nu am reusit niciodata. daca ai vointa poate o sa reusesti.eu sper sa potitongue

| AlLeYoana a răspuns:

Zmulge-ti cate un fir de par de fiecare data cand injuri si cu timpul o sa incetezi