Buna.
Pai de obicei sanii incep sa se dezvolte pe la varsta pe care o ai tu.Asa ca nu-ti face griji fiindca nu ai de ce.Sigur asta e cauza si poate tie ti se pare ca nu iti cresc, dar ei se dezvolta in mod normal.Glandele edocrine pregatesc organismul pentru menstruatie.Asa ca una din consecinte este cresterea sanilor, fapt care il dovedesc durerile din zona lor.Vei vedea ca sanii iti cresc mult mai repede dupa ce vei avea prima menstruatie.
Te-am pupat.Bafta.:*
[Fundita?:*]
xoxo
Nu ti se intampla nimic. Da este adevarat, atunci cand ai piatra la san te dezvolti.Ai rabdare. Vor creste. Dar nu-ti indic(alt cuv nu mi-a vnt in minte)sa foloseti sutienul ci bustiera pentru ca sanii tai sunt in curs de dezvoltare asa ca lasa-i sa se dezvolte frumosi.
Când te dor cresc. Ei cresc până la 20 de ani. La fete corpul se dezvoltă până la 20 de ani. Stai liniştită doar te dezvolţi dintr- fetiţă devi o femeie frumoasă.
Sănătate.
FantaSZy.
Da e din cauza sanilor stai linistita e ceva normal la varsta asta! bucura-te e un lucru de mandrie!
Cresc. Si bâieţii trec prin asta doar ca la ei dupa un timp se opresc si dispare "piatra". Ai rabdare, nu cresc precum dovlecii văzând cu ochii dar... cresc.
totu e bine incep sa ti se dezvolte mi s-a intamplat si mie totul e ok o sa-ti creasca acum incep sa se dezvolte si e normal sa fie dureros eu cand aveam nu puteam dormi pe burta deci noroc sper ca te-am ajutat:d
''piatra'' aia o au toate fetele si aia oarecum e baza, iar despre crestere, pot sa iti spun ca asta difera la fiecare persoana, dar nu din cauza unei anumite alimentatii sau ceva de genu, pur si simplu, poate, te dezvolti mai greu. fundita?