Mai, daca as fi fost in locul tau, nu l-as mai ierta.stii de ce? fiindca te-a pus in situatii jenante. Cum sa dea numarul tau la prieteni, cum sa te injure. Cred ca te-ai simtit prost! Si asta poate sa o fac si a doua, si a treia oara! Deci eu zic sa nu-i mai acorzi nici o sansa! Incet, incet, iti spun din propia experienta, o sa-l uiti! Dar acum, conteaza ceea ce simti tu, si ce-ti spune inima! Ai grija de tine:*
NU
Genul asta de baieti nu merita nicio sansa.Stiu ca deja incepi sa te gandesti cum ar fi daca ai fi din nou cu el, dar nu.Nu mai fa aceeasi prostie si a doua oara.Crezi ca in timp nu se va plictisi de tine? Ba da.Barbatii se plictisesc foarte repede.Si va incepe iar cu joculete stupide
Gandeste rational.Scuze pot si eu sa imi cer, ca doar la capitolul jucat teatru pentru a ne atinge scopul suntem cei mai buni
EU zic sa ii mai dai o sansa. Poate nu o sa mai faca la fel, mai ales ca e vorba de 8 luni.Cine stie, poate cand sa purtat urat cu tine a auzit ceva urat de tine, sau poate i-a spus cineva ceva
Bafta:*
Depinde daca inca il mai iubesti.
Daca te gandesti mai bine nu ar fi tocmai indicat sa il ierti dintr-un singur motiv sa comportat urat cu tine si nici o fata nu merita asta
Mai dai o sansa, dar daca mai greseste o singura data punct. Nici nu il mai bagi in seama. Este clar ca tine la tine si stie ca a gresit.
Nu merita. Stiu ca e greu sa faci pasul despartirii, dar e genul de baiat care nu merita. Daca si-a permis sa-si bata joc de tine dandu-ti nr. de tel la prieteni, te desconsidera. Te considera trofeul lui.
Imi pare rau.
Daca spui ca te-a injurat este un lucru foarte urat din partea oricarui baiat mai ales a iubitului.eu cred ca nu a tinut la tine si prin acest comportament doar si-a dezvaluit identitatea. poate dorea altceva de la tine si nu ti-ai dat seama. nu ai mentionat cati ani ai tu si cati ani are el ...deocamdata nu ar fi bine sa-i acorzi o a doua sansa oricat de mult ar spune ca ii pare rau. nu te-a respectat indeajuns ...mai asteapta un timp cunoaste si alti baieti care sa te respecte oricat ar fi ei de suparatibft:*
Andrada0025 întreabă: