| anonim96 a întrebat:

Hello! Am si eu o problema sh sper sa ma ajutati cat mai repede am fost cu un baiat timp de 8 luni de zile ne intelegeam ff bine:X, ne iubeam tinea foarte mult la mine si eu la fel.Brusc relatia noastra a inceput sa mearga foarte prostsad iar el s-a schimbat a devenit cu totul alt baiat nu stiam ce se intampla cu el ma injura dadea numarul meu prieteniilor lui si am hotarat sa punem punct.Intr-o zi ne-am vazut la un magazin si de atunci vb pe mess radem impreuna etc mi-a cerut scuze de foarte multe ori imi spune ca ii pare rau si ca ma iubeste foarte mult ce sa fac sa ii mai dau o sansa sau nu? Vreau un raspuns foarte repede dau funditakiss...

Răspuns Câştigător
| ºPishcotº a răspuns:

Mai, daca as fi fost in locul tau, nu l-as mai ierta.stii de ce? fiindca te-a pus in situatii jenante. Cum sa dea numarul tau la prieteni, cum sa te injurestraight face. Cred ca te-ai simtit prost! Si asta poate sa o fac si a doua, si a treia oara! Deci eu zic sa nu-i mai acorzi nici o sansa! Incet, incet, iti spun din propia experienta, o sa-l uiti! Dar acum, conteaza ceea ce simti tu, si ce-ti spune inima! Ai grija de tine:*

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

NUphbbbbt
Genul asta de baieti nu merita nicio sansa.Stiu ca deja incepi sa te gandesti cum ar fi daca ai fi din nou cu el, dar nu.Nu mai fa aceeasi prostie si a doua oara.Crezi ca in timp nu se va plictisi de tine? Ba da.Barbatii se plictisesc foarte repede.Si va incepe iar cu joculete stupideoh go on
Gandeste rational.Scuze pot si eu sa imi cer, ca doar la capitolul jucat teatru pentru a ne atinge scopul suntem cei mai buni

| Xonia a răspuns:

EU zic sa ii mai dai o sansa. Poate nu o sa mai faca la fel, mai ales ca e vorba de 8 luni.Cine stie, poate cand sa purtat urat cu tine a auzit ceva urat de tine, sau poate i-a spus cineva ceva
Bafta:*

| Effy12 a răspuns:

Depinde daca inca il mai iubesti.
Daca te gandesti mai bine nu ar fi tocmai indicat sa il ierti dintr-un singur motiv sa comportat urat cu tine si nici o fata nu merita astahappy

| vlad210 a răspuns:

Mai dai o sansa, dar daca mai greseste o singura data punct. Nici nu il mai bagi in seama. Este clar ca tine la tine si stie ca a gresit.

| Gesii a răspuns:

You`ll find the answer deep in your soul. happy

| dnxbv a răspuns:

Nu merita. Stiu ca e greu sa faci pasul despartirii, dar e genul de baiat care nu merita. Daca si-a permis sa-si bata joc de tine dandu-ti nr. de tel la prieteni, te desconsidera. Te considera trofeul lui.
Imi pare rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! -nu are rost sa mai arunci din sentimentele tale unui baiat ca asta care s-a comportat asa.
Eu zic sa-l uiti si sa incerci sa mai vezi cum este sa fi SOLOtongue
Este chiar placut sa mai faci o pauzatonguehappy

Bafta si sper ca te-am ajutat!happy

| Kitty_3343 a răspuns:

Baietii sunt ciudati, nu sti niciodata la ce sa te astepti :d

| Diana_7024 a răspuns:

Daca spui ca te-a injurat este un lucru foarte urat din partea oricarui baiat mai ales a iubitului.eu cred ca nu a tinut la tine si prin acest comportament doar si-a dezvaluit identitatea. poate dorea altceva de la tine si nu ti-ai dat seama. nu ai mentionat cati ani ai tu si cati ani are elhappy big grin...deocamdata nu ar fi bine sa-i acorzi o a doua sansa oricat de mult ar spune ca ii pare rau. nu te-a respectat indeajuns ...mai asteapta un timphappy cunoaste si alti baieti care sa te respectehappy oricat ar fi ei de suparatilaughingbft:*