| D0zzz a întrebat:

Hello! As avea nevoie de mai multe pareri, daca se poate. Am vazut o pereche de ghete de iarna, care au tocul de 7 cm. Imi plac foarte mult, dar mama spune ca sunt prea mica (14 ani) ca sa port tocuri. Nu au tocul subtire sau patrat, e genul de toc solid, care e lipit de talpa, sper ca m-ati inteles. Am probat tocurile mamei, care sunt de 7 cm, si au tocul identic ca cel mentionat mai sus, si ma simt foarte comod, nu merg stramb, avand in vedere ca nu am mai purtat pana acum. Desi mama imi spune ca mi se va deforma bazinul si coloana, si ca voi avea probleme mari la maturitate, iar cea mai buna prietena spune ca nu se intampla nimic, care a intrebat-o pe mama ei, sunt total comfuza. Va rog, daca se poate, ceva mai multe sfaturi. Multumesc.si funda happy

2 răspunsuri:
| D0zzz explică:

Mentionez si ca nu le-as purta decat 1 zi, 2 maxim 3 pe saptamana. cate 6 ore.

| LadyNaty a răspuns:

Pai mama ta are dreptate,des nu e bine sa porti, dar la o ocazie ceva, de ce nu? Insa unele mame nu-s documentate bine.Cum ar fi mama prietenei tale.Cum sa iti lasi copilul sa poarte tocuri de la o varsta asa frageda? Si tu te referi la cele ortopedice,nu? Sunt mai bune ca cele obisnuite,dar eu zic sa le lasi deoparte si sa te concentrezi mai mult pe scoala,ca daca nu inveti bine nu ai servici bun,daca nu ai servici bun nu ai bani sa iti cumperi toaceeesmug! Gluuuumesc:p! Oricum nu e bine la o varsta asa frageda pentru ca esti in crestere si ti se deformeaza coloana datorita socurilor,atunci cand calci pe tocuri socurile alea merg spre coloana, dar atunci cand ai incaltaminte adecvata talpii piciorului calcaiul atenueaza acele socuri si nu se mai duc la coloana, din cate imi aduc aminte.happySucces:*!