Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea …
2. Va veni odata vremea cand in urma vei privi … ai vrea sa reinvie toate, bucurii si nebunii. Dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA, numai amintirea spune ca "Asa a fost odata".
3. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie.
4. Si toti ma-ntreaba ce s-a intamplat, le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat!".
5. Privesc in urma mea, vad oameni razand
Lacrimile parca sunt spulberate de vant
Cand plang, ma rog la Dumnezeu
Si-l intreb: "Oare nu vezi ce vad si eu?".
6. Incep sa vad ce n-am vazut. Incep sa cred ca te-am pierdut! Te chem incet, spre nicaieri. Te chem spre visele de ieri.
7. Totul trece. Asa se spune. Dar nimic nu trece fara sa lase urme.
8. Imi va fi dor.
Imi va fi rece.
Dar timpul nu va vindeca …
Doar va trece.
9. In inima mea, iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara. Sa planga, sa urle in bezna muradara…
10. Daca pozele ar vorbi … Amintirile ar fi vii. Am stii iar ce gandeam ce gandeam cand eram copii. Probabil poza ta din rama ti-ar soptii : "Stii, nu esti ce-mi doaream sa fii!".
11. Nu imi pasa ca ma sting usor asteptand … nisip purtat de vant…doar lacrimi mi-ai lasat … si un suflet pierdut … sa-mi tina de urat.
Sunt si momente in care doriti sa cititi statusuri de tristete, de dor, de singuratate. Am alcatuit o colectie de astfel de mesaje, care mi s-au parut mai interesante:
Daca stele de pe cer vor cadea, daca lumea se va sfarsi, atunci si numai atunci te voi uita si nu te voi mai iubi!
Tristetea…cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns.
In dragoste sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete…
At my desk cu nimeni…cu tristetea…cu mine.
Daca plang…lacrimez, daca iubesc…te iubesc.
Regret ca esti departe si nu te pot vedea, dar te am mereu aproape in inimiora mea.
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Daca as putea rade, nu as mai plange.
M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta…m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine…acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat.Te astept. Vino!
Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se va schimba curand, cum nici eu nu sunt genul care sa ma schimb.
Sa plangi e pacat, sa urasti e viciu, sa tradezi e sfarsit, iar sa iubesti si fii iubit e totul!
Un prieten adevarat e cel care cunoaste cantecul inimii tale si ti-l canta atunci cand tu uiti versurile!
Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc.
Plang de durere…sunt singur si trist si te vreau inapoi…intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc…
Vreau ca tu sa pleci din viata mea si eu sa pot uita!
Cand iubesti uiti de tot. Zici ca viata e usoara ca problemele tale zboara.Dar cand ea dispare, ce se intampla oare?
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
AlleAlllexandra întreabă:
Geo2969686 întreabă: