| Tixyo a întrebat:

Hello! As rea sa vad un anime bun. Ce imi recomandati? Mi-ar placea ceva romance/horror gen Elfen Lied si Vampire Knight. Fundita pentru cel mai bun anime happy

3 răspunsuri:
| TheGameBoss a răspuns:

Poti sa te uiti la death note un anime japonez despre zeii shinigami(zeii mortii) si death note un carnet in care daca scrii numele unei persoane si te gandesti la ea aceea persoana moare intr-un minut si 40 sec, si un zeu shinigami isi arunca de plictiseala carnetul datorita,, plictiseli'' depe lumea cealalta si un pusti gaseste carnetul : Yagamy Light, iar acesta se transforma in kira un,, erou'' care omaora infractorii si reduce rata criminalitati cu 70%... Dr intrevine un dectetiv care incearca sa descopere cine este kira si sal omoare... Poti sa urmaresti intai filmul daca nu esti sigura sa urmaresti animeul. poti sa gasesti episoadele subtitrate si pe youtube.Succes!

| LittleAngel999 a răspuns:

Daca iti plac animeurile de tip horror ai putea incerca another. Este vorba de o clasa blestemata ca sa spun asa. Primele 3 episoade nu sunt chiar asa captivante dar dupa incepe actiunea cand elevi din clasa respectiva si rudele lor incep sa moara in moduri nu chiar placute. Ce mi-a placut in special a fost ca animeul mereu este inconjurat de o aura misterioasa mai ales cand noul coleg se hoaraste sa desluseasca misterele scoli in speranta de a gasi o casa sa opreasca aceste neplacut fenomen.
Sper sa iti placa.happy

| Tixyo explică:

Iti multumesc mult. Am vazut deja Death note si intr-adevar este un anime foarte bun