anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! As vrea sa-mi fac o prietena, pentru ca m-am saturat sa stau singur! Poate cineva sa ma ajute sa rezolv problema asta? Vreo/un fata/baiat care sa imi dea vreun sfat, sa-mi faca cunostiinta cu o fata sau alta varinta. Merci!

5 răspunsuri:
| MadyBotnari a răspuns:

Stiu ca pare greu sa iti faci noi prieteni dar incearca sa lasi emotiile la o parte si du-te sa vb cu ea/el, dar inainte de asta dai niste like-uri la pozele ei sau intreaba despre ea/el de la alti pieteni ca sa nu regreti mai tirziu ca ai facut acest pas.
P.S. si mie imi place sa cunosc si alte persoane.

| Generalul a răspuns:

Incearca sa te porti normal, daca arati ca esti disperat dupa o prietena, cu siguranta nu vei avea una prea curand. Vorbeste cu amicii tai care au prietene sa vada daca acestea nu au la randul lor alte prietene care cauta un baiat. E cea mai simpla solutie, daca nu, poti cauta pe net.

| xBya a răspuns:

Doh, o prietena nu ti`o faci la plictiseala sau ca te simti singur. Daca faci asta, in scurt timp te vei plictisi de ea, cel mai probabil. Odata si odata o sa gasesti si tu persoana aia care sa te tina langa ea si sa te faca sa te simti magnetizat. Mai ai rabdare domnle!

| BassHunter13 a răspuns:

Incearca sa cunosti prietene ale prietenilor tai! Nu fi timid! Imi place ca esti sincer! Si fetelor o sa le placa asta@

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Gastronomie"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.