Http://www.noifetele.ro/advice/feature_details.php?id=265
Poate te ajuta cu ceva!
Mi-am dat seama
M-am gandit ca ceea ce scrie in ultimele "fragmente" ti-ar putea fi folositor, si anume:
"Sa zicem ca ne-am facut o idee cat de cat despre ce e in voga vara asta, dar cum ramane cu toamna? Ei bine, la toamna se pare ca se vor purta culorile in tonuri aurii si ciocolatii. Nu uitati sa va accesorizati, dar fara sa exagerati pentru ca riscati sa obtineti un look prea incarcat.
De asemenea, colantii sunt din nou in trend. Totusi, nu-i purtati pe post de pantaloni, ci cu un tricou mai lung sau cu o fusta.
Aruncand o privire si mai departe..., la iarna, cand va fi un ger de crapa pietrele si cand nu veti sti cum sa va infofoliti mai bine, cum veti putea sa aratati totusi sexy? Incercati sa evitati pe cat posibil volumul: deci adio geci stil balon sau geci umplute cu pene care va fac sa aratati de parca v-ati fi imbracat cu plapuma Culorile in trend pentru sezonul rece sunt albul si negrul: simplu si elegant.
Buuun, trece si iarna, vine iar caldura, primavara, si cu ocazia asta revin culorile tari care ne vor pregati pentru vara viitoare. Rochiile sunt cu siguranta un must have, in special cele din materiale fluide, vaporoase, accesorizate cu nasturi mari si tot felul de curele.
Nu uitati fetelor, incercati sa aratati impecabil de fiecare data Purtati combinatii diferite si intotdeauna potriviti-va accesoriile cu geanta si pantofii. Nu va fie teama sa experimentati, dar nici sa para ca v-ati chinuit prea tare. Important este sa fiti voi insiva."
croissant întreabă: