| ChuckBass25 a întrebat:

Hello:* Cateva sfaturihappy. Imi place de un baiat care mereu imi zambeste cand ma vede. si o prietena de-a mea a fost colega cu el. Si a vorbit cu el si dadea de inteles altceva. Si o amica l-a intrebat daca ma place, si el a spus "nu este genul meusad".Ce ar trebui sa fac? Sa las asa situatia sau sa lupt pentru iubirea mea?sad. Si ii da like-uri pe facebook unei colege de-a mea si este mai uratica decat mine. Oare ar trebui sa fac si eu poze ca celelalte fete? Mai "sexi"? Eu sunt genul mai simpla adica nu imi place sa fiu falsa.

Răspuns Câştigător
| val31989 a răspuns:

Buna.
Lasa-l cit nu te-ai indragostit de el laughing... pentru ca el, dupa cum ai spus si tu prefera fetele mai "sexi"...iti recomand sa nu te schimbi pentru el, adica sa nu iti faci si tu poze sexi etc.Fii asa cum esti, simpla si fii sigura ca cineva va aprecia asta cindva si se va indragosti de tine asa cum esti.
Daca ii vei face si tu poze sexi atunci vei deveni falsa, adica ceea ce nu te reprezinta.
Succes.

3 răspunsuri:
| cranian0000 a răspuns:

Pai fi u insusi si baga-l in seama sunt baiat si stiu cum e incearca sa vb cu elll. cand sunteti doar voi 2 sau dupa cese termina orele il duci intro clasa libera fara nimeni in ea si il intrebi daca vrea sa stea cu tine. daca zice da incerci sa il saruti dar usor nu va da inapoi si daca da likeuri inseamna ca i place poza care afacuto nu fata. incearca si spune-mi raspunsulbig grintongue Bafta*

| ChuckBass25 explică (pentru cranian0000):

Mda. este un raspuns bun insa nu a-s avea atat tupeulaughing. Sunt mai rusinoasa.blushing Daca aveam tupeu il bagam in seama fara probleme. In gandul meu cand il vad zic "gata il bag in seama" si cand sunt langa el " suntstraight facestraight facestraight facestraight facestraight face" meloesitalaughing. O sa incerc dar nu sunt sigura ca a-s puteasad. Mersi oricum:*

| minaj a răspuns:

Fii tu, lasa falsitatea happy intra in contact cu el incepeti sa vorbiti, legati mai intai o prietenie si ai sa vezi ca pe urma nu o sa-i mai dea likeuri prietenei aleia mai uratehee hee daca tu esti mai frumoasa ca ea si stii asta. atunci lupta!