| Unicornnnn a întrebat:

Hello, cel mai bun prieten m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si nu stiu ce sa raspund nu vreau sa ne stricam prietenia si +2 ani diferenta. si eu nu prea stiu sa sarut iar el stie. nu stiu ce sa fac. help me? funda celui mai bun sfat sad si daca o sa i zic nu cum sa o fac fara sa nu se supere asa tare?

Răspuns Câştigător
| Kanami a răspuns:

Mey treaba cu sarutu` e usoara, trebuie sa sa i spui adevarul si lui i va face placere sa te invete, apoi mai tarziu se va lauda cu asta.Si daca i vei zice NU, incerca sa i spui de ce, dar fara sa il jicneasca explicatia ta, in final spunandu-i ca nu vreti sa va stricati prietenia.Si dupa sa va purtati ca si cum mometul acela cand el te-a intrebat si tu i-ai raspuns nu s-a intamplat.

3 răspunsuri:
| ShyBirds a răspuns:

Buna! Nu cred ca cei de pe internet poti sa iti zica, sa iti dea, cel mai bun sfat in situatia ta.Eu zic ca tu sa discuti cu el, sa-i impartasesti frica de a trece de friendzone si...sa fii tu insati! Iti urez noroc! In legatura cu sarutul, si eu imi pun mereu intrebarea nu inteleg cum se face, dar cred ca se produce natural, la momentul potrivit!

| Kanami a răspuns:

Mey treaba cuu sarutul e usoara, doar i spui adevarul si acestuia i va fi drag sa te invete si poate mai tarziu se va lauda cu asta.Si daca i vei zice nu fa-o intr-un mod incat sa nu il jignesti si in final spunandu-i ca nu vreti sa va stricati prietenia. Apoi sa va comportanti ca si cum momentul in care el te-a intrebat si tu i-ai raspuns negativ nu a existat.

| Cocolinoo25 a răspuns:

Nuu`! Clar`! Daca o sa fiti impreuna si cine stie, o sa va despartiti, prietenia se va duce naibi` oh go on`! Si nu merita sa-ti lasi prietenia pentru o relatie care nu se stie cat va dura `! :*