| βσσblėėŝ_2859 a întrebat:

HeLLo.Cine imi da si mie niste status pentru hi5? funditahappy

Răspuns Câştigător
| Oiţăă a răspuns:

1)In lumea asta exista 2 tipuri de persoane: EU si persoane care si-ar dori sa fie ca mine
2)Adori trupul meu dulce…iti place cand buzele noastre se ating…esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele…sunt acelasi eu: Jack Daniels!
3)O iau in mana si o bag in gura, o bag o scot pana cand un lichid alb imi apare pe buze apoi o pun la loc, e periuta mea de dinti.
4)I love you……… I need you……….I like you……….I vrea tu!
5)Roses are red, violets are blue, I am beautiful, but… what happened to YOU?!
6)Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai tu?
7)Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin...Atunci am nevoie cel mai mult!
8)Totul trece, asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
9)Lumea asta te distruge,Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
10)"Sa Te intorc| |napo| n’am Sa Te rog…Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH Blestem ca De tot Praful Sa sE aleaga.;("
11)[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥"
12)• Sch|mBa` tot RaUl |n B|ne, ch` Sh eO` m`Am Sch|mBat Pt. Tn!love struck
13)Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul Eu Sunt Dragostea Curata Tu Iubirea Adevarata!love struck
14)StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu`no talking fura.ma` tu ca`| maI binebatting eyelashes, ca sh m|e |m` conv|ne blushing
15) si totusi stie cum sa faca, cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"
16)~when I close my eyes I can see the spotlights are bright on you and me :X~
17)Sunshine,I can call you my baby boy love struck te iubesc!
18)Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare.
19)"Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata.Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce
20)"Cine ma cunoaste stie care'i adevarul, 100 de intrebari tu esti urmatorul.winking"
21)Si cand te suna o arzi gen:"Ce pot sa mai fac stapane? " Si maine tu inca speri sa va impacatzi.E ca un drog si nu numai tu te'ai intoxicat.winking
22)SenZatsSia`e uniCaa`, do0za de risSc e miCca`. ViCiul meu impliCaa`doar placeRe si DependEntsSa psihiCaa`love struck
23)Multe barfe multe tarfe asa-i viata cand te`apuk greata daca vrei iti dau eu un subiect de barfa viata`i cea mai scumpa tarfa
24)"love struck ♫♦ Te iubesc ♥♫ love struck"
25); x iti place cum te privesc; x iti place cand iti zambesc; x"
26)" as` vrea` sa` pot` sa-ti spun` cat` d` mult` te` iubesc`; x as` fi` vrut` ca` niciodata` sa` nu` te` ranesc` "
27) Poarta`te Frumos cu Ea, Ca E Prea Mica Si Nu stie Ce Vrea Spune`i Da Cand Spune Nu Zambeste`i Cand Iti Zambeste Cand Greseste N`o Certa Ca E Prea MiCa Si Nu stie Ce Vrea
28); x You`re my favourite drog; x show me real love; x
29)• Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti •
30)•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta •
31)• Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami •"
32)• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •
33)•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva •
34)• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •
35)• Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •
36)• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •"
37)? Multi cred ca pot gandi pentru noilove struck? Dar noi nu inseamna mai multilove struck? Noi inseamna doar 2love struck
38)? Daca vrei sa ma cuceresti Invata sa iubesti?
39)pfff Ce sa-ti Fac? asta e Firea. credeai Ca n Viata Te inseala Doar privirea?
40)[love struck] Orice s`ar intampla el p mine` ma iubeste`[love struck] Eu sunt fetita lui si fara mine`innebuneste` [love struck]
41)Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! d.aia ferestate de ziua in care o sa prind tupeu!
42)"DrAgUtZa Kt S tE fAc Sa Te UiTi De DoUa Ori, DuLcE sUfIcIeNt De MuLT, pUtIn NeBuNa Dar nIcI sAlBaTiCa, GeNuL de fAtA care tE fAcE sa zAmBeStI."
43)Noi 2 ne intelegem asa de bine Deoarece Iubim Acelasi Lucru.Adica Pe Mnlove struck
44)Nu Vreau Decat sa imi Spui cA sunt mai Buna Ca Prietena Tahee hee)
45)E doar o fata cat se poate de obisnuita :X Care nu are absolut nimic special. Are zile in care parul ii sta ca naiba. si zile in care arata extraordinar :X
46)Eu Am O Viata Roz Si Vreau Un Baiat Care Sa Ma Iubesca Nu Am Nevoie De Un Golan Care Sa Ma Dezamageascawinking
47)goneeee

2 răspunsuri:
| frumusik96 a răspuns:

Status-uri de suparare
Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea…

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…

Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!

In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata…

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…

Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!

Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna te iubesc!, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea…

Nu-mi stricatzi praosta dispozitzie…

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

| justme97 a răspuns:

1.MARETIA IUBIRII sta in a fi alaturi cand celalalt sufera…cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine, MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii…

2. Dragostea se naste cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima. A mea s-a nascut, a crescut si s-a terminat!…

3. DARUIRE DE SINE, SA FII UNA CU CELALALT…SA II VEZI FERICIREA PE CHIP CAND SUNTETI PENTRU EL VOI INSIVA IUBIREA…

4.Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi? Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.

5.Sa poti sa crezi…Cand unii te insala,….Sa te ridici….Cand altii te doboara,….Sa poti pastra….Cand altii vor sa te alunge….Sa razi chiar daca sufletul iti plange…….Si cald ramai…. Chiar daca afara ninge…. Aceasta-i arta DE A INVINGE

6.Condoleante.iti spun condoleante ca bun venit.fii pregatit.trage o linie si spune pentru ce ai trait…asta e…viata nu iarta iar tu nu ai de ales…cand iti e scris sa te duci…te duci…si vei ramane doar cel/cea ce a fost…CAPCANELE VIETII SUNT INEVITABILE…CINE STIE POATE DUPA MASSU ASTA.O SA MA CALCE VREO MASINA NEAGRA…

7.Nu iti fie teama, in dragoste se merge la risc. Depinde de noroc! Arata-ti sentimentele cat esti in viata pentru ca dincolo de moarte poate fi prea tarziu…!

8.A iubi un om inseamna sa-ti exprimi spontan iubirea prin gesturi si zambete, mangaieri ferme si delicate, imbratisari pline de viata, saruturi, folosind cuvinte simple si sincere. Inseamna sa-l faci sa stie cat de mult il apreciezi pentru ceea ce este.
eMAG online - eMAG Furnizorul solutiilor complete!

9.De multe ori in viata, omul se poate insela.si de fiecare data se intreaba de ce? raspunsul vine dupa ce va realizat ca, dupa suferinta si lupta cu sine, a devenit mai puternic…a invatat sa discearna ce nu a fost bun intr-o prietenie ori relatie.

10. I’ll never stop believing…

11. FREE TO GO

12. It is so time to move on. You’ve been thinking about it forever, so do it.

13. you spin me round……….

14. cu timpul inveti ce trebuie sa apreciezi………….

16. M-am pLicTisiT de hi5

17. just be my friend…

Întrebări similare