| Andruuu a întrebat:

Hello!
Cine stieeee, daca Federico Amador, actorul din Nini big grin este casatorit? straight face sau are inca o relatie cu Flor.Am cautat pe internet si mi'au dat a doua varianta, dar intr'un interviu scrie ca e casatorit si are si un copil! stie cineva? big grin dau funda pentru cel mai bun raspuns! :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Federico Amador zis si Thomas :d este casatorit... cel putin asa am aflat eu si e adevarat happyhappyhappyhappy

45 răspunsuri:
| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Acum nu este casatorit, a fost. si are si 2 copii. Poate interviul pe care l-ai vazut a fost mai de mult cand a fost casatorit. In prezent are o relatie cu Florencia Bertotti.

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!

| Andreea_7940 a răspuns:

El era casatorit si are 2 copiii.La fel si Flor casatorita si 1 copil.Nu stiu daca a divortat cu acte, dar sunt despartiti de sot/sotie. Federico si Flor s-au casatorit inainte de a fii in "Nini"
Uite aici niste poze cu ei http://www.ptcrecargado.net/......erico.html

Iar cele mai recente poze cu ei la cumparaturi http://www.tvprimicia.com/2010/11/florencia-bertotti-y-federico-amador.html sunt de la sfarsitul anului trecut.

| Andruuu explică:

Sunt casatoriti!? :O

| PinkyFlor a răspuns:

Nu s-au casatorit! Doar au o relatie, si s-au indragostit pe parcursul serialului Nini, nu inainte!

Am vazut eu undeva ca a spus asta, dar nu mai stiu undebig grintongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au fost, dar au divortat amandoi si acum sunt impreuna de vreun an si

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am auzit ca Federico Amador Thomas a fost casatorit si ca are 2 copii dar inprezent are o relatie cu Florencia Bertotti Nini (In realitate)... Eu asa stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt chiar impresionat de aceasta intrebare. Raspunsul este da este casatorit si are un copil. El nu a avut niciodata o relatie cu Nini (Florencia Bertotti) doar se preface pentru ca joaca un film! Numele meu este Nostea Amidone si sunt spaniol. Am invatat romana pe parcursul celor 5 ani de cand locuiesc aici in mioveni. Am 11 ani si sper sa imi primesti mesajul! Pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini este casatorita cu thomas pe el in realitate il cheama federico amador

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Federico fiori in frastruttura sono sposati e hanno due figli e so che eu sono una finca

| millena a răspuns:

Nu este casatorit el e chiar cu Florencia Bertotty in realitate nu numai in film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Thomas Parker este casatorit. dar cred ca ni stii ca Sesilia este chiar de la un orfelinat e a nimanui Selina are sentimente materne... da si mos craciune adevarat... zic si eu asa dar sa ramanem la subiectThomas este casatorit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El are o relatie cu florencia bertotti a divrtat da cealalta femeie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este casatorit dar nu stiu ceva de copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste intrebari stupide oricum.cred ca e mult mai usor sa intrebi decat sa te interesezi singur, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Federico Amador a fost casatorit dar a divortat.are 2 copii.si in prezent are o relatie cu Florenci Bertotti care a fost si ea casatorita si are un copil

| Andruuu explică:

@anonim : m-am interesat si singura, dar nu am gasit ce ma interesa.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e casatorit cu florencia bertotti... cel putin nu actorul care il joaca pe tomas... florencia bertotti este casatorita cu guido kaczka si are un baietel pe care il cheama romeo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am florencia e casatorita cu regizorul si are un copil de 2 ani si a divortat iar tomas =ferderico a fost are 2 cop unul de 9 ani si celalat de 4 ani dar amandoi au divortat si au o relatie in prezent atat stiu sper ca te-a ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine este sa ii lasam in pace si gata in plus nu cred ca e ceva rau da se plac sau nu se plac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate sa ii lasam in pace si ce tot atata ne bagam

| Andruuu explică:

Imi e foarte drag de ei! love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ie imi spui si nu prea cred ca este o relatie asa in uitare intre cei "doi"...ar fi super sa se casatoreasca sa ramana impreuna cu, copii...ar fi super sa mi se reincarce frigideru cu inghetata, ar fi super ca zanele sa imi aduca un dolartongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! ma numesc Andra dar stiu ca Federico Amador nu este casatrti doar Nini. Flor a fost casatorita din anul 200 7 mana in 2010 dar s-a despartit de cand a intrat in telenovela Nini l-a happyhappyparasit ca nu i-a placut lui cariera lui Flor.Nini dar Thomas Federico Amador nu este casotorit Flor s-a indragostit de Federico Amandor in televiziune de atevaratelea si acum sunt iubiti Federico Amador cu Nini adica Flor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cretin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este casatorit si are un copil cu florencia mai bine spus nini si il cheama romeo sincer are si un cantec te iubesc romeo si inca unul mama e mama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Federico a fost casatorit cu o stripteusa si are si 2 copii.momentan are o relatie cu Florencia zis si NINI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A divortat de sotia lui, si in prezent are o relatie cu Florencia Berlotti (asa scrie in tabloide www.caras.ar.com)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoi au avut copii, florencia un baiat romeo, si federico doi copii, dar amandoi au divortat si sunt in prezent impreuna

| ღKittyღ_1281 a răspuns:

Federico Amador alias Thomas a fost casatorit timp de 4 ani cu Alejandra Aletta! a divortat de ea in anul 2009... din relatia lor au rezultat 2 copii...in prezent nu este casatorit dar are o relatie cu Florencia Bertotti!

| infires a răspuns:

Hello! Florencia Bertotti (Nini) si Federico Amador (Thomas) sunt intr-o relatie! Nici decum casatoriti! Uite aici dovada: http://ro.wikipedia.org/wiki/Florencia_Bertotti