| Ziiziii a întrebat:

Hello! Cum pot vedea cand este ziua de nastere al cuiva pe facebook? Si cum imi pot scrie acolo data mea de nastere sa se vada cand ii ziua mea? Funda plus 3 voturi-folositor-inteligent-amuzant

Răspuns Câştigător
| teodem a răspuns:

La editeaza profil iti schimbi data de nastere, insa a prietenilor o poti vedea in coltul se sus din dreapta pe profilul tau.pup

4 răspunsuri:
| Mihaela_3187 a răspuns:

Uite sus in coltul din dreapta este scris cu alb facebook, tu apasa acolo, si sub fotografia ta gasesti "editeaza profilul meu", si acolo iti pui data anul si luna, si pui salveaza profilul, dar ca sa vezi la altii trebuie ei sa puna, intra la un rpieten si in dreapta de fotografie iti arata cand e ziua lui daca el si-a pus-o. Bafta!

| Roxett a răspuns:

Poti vedea ziua de nastere a cuiva:
- prima varianta este valabila daca pe respectivul il ai la prieteni: pe pagina ta de facebook, in dreapta ai evenimentele, zilele de nastere si persoane pe care s-ar putea sa le cunosti. Acolo la zile de nastere iti spune daca astazi este ziua de nastere a cuiva, iar langa scrie Vezi toate. Daca intri acolo o sa vezi toate zilele de nastere ale prietenilor.

- a doua varianta este sa intri pe pagina cuiva de facebook si sub numele lui ai date despre el in care (daca a copletat) scrie si ziua lui de nastere.

Ca sa-ti apara si tie ziua de nastere, intri pe pagina ta de facebook si in dreapta sus ai optiunea: Editeaza profilul. Intri acolo si completezi la zi de nastere, apoi dai Salveaza modificarile.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
La Facebook, nu poţi vedea ziua de naştere a cuiva decât dacă respectiva persoană a ales să afişeze acest lucru. În mod normal, acest lucru apare pe profil, în dreapta pozei.
Cât despre a-ţi arăta data de naştere pe propria pagină, trebuie să te duci pe Profil > Editează Profilul > Zi de naştere > Afişează data naşterii completă pe profilul meu > Salvează modificările.

| DnyDanutzu a răspuns:

Vreau sa aflu ziua de nastere