| lila40 a întrebat:

HEllo!:d.Am si eu o problemahappyam o alunita mare pe jum partii de sus a piciorului si nu e iesita, arata ca in poza de profil, dar imi e rusine sa port fuste scurte sau pant scurtisadpentru ca imi e rusine sa nu rada cineva de minecryingoare alunitele astea mari ofera un plus de feminitate sau le fac oamenilor scarba? voua nu v ar fi rusine cu o astfel de alunita
?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, eu am 14 ani si am si eu o alunita deasupra buricului si pe spate,si e maricica,dar e foarte cutelove struck, toata lumea mi-a zis ca sunt super draguta cu acele alunitepuppy dog eyes, nu ai de ce sa-ti fie rusine, e o chestie normala.alunitele sunt foarte dragute+ca a si eu una pe picior si chiar e adorabila.asa ca nu ai de ce sa-ti fie rusine.
:*te pup

3 răspunsuri:
| lila40 explică:

Da dar a mea este mare, ti am spus arata ca in poza de profil am desenat o acololaughingale tale toto asa sunt?

| lila40 explică:

Mai multe rasp?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,dar nu conteaza daca sunt mari sau micim, fiecare lucru are farmecul lui, trebuie sa vezi partea frumoasa+ca vara te vei bronza si nu o sa-ti mai sara in evidenta alunita.
:*