EU de ex. nu mi-am inselat prietena pentru ca nu degeaba e prietena mea (pentru ca o iubesc) :X dar daca ea m-ar insela i-as sparge Fata!
Nu.Consider ca din moment ce l-am ales pe el, altii sunt in plus.Nu imi place sa mi se ceara raportul asa ca prefer sa fiu de o sinceritate totala cand nu imi convine ceva intr-o relatie
Nu, nu l-as mai putea privi in ochi, m-ar mustra constiinta, si i-as zice adevarul.mai bine sa afle de la mine decat de la altcineva, cum de altfel as intelege si eu mai bine situatia si nu l-as judeca daca el mi-ar recunoaste ca a avut o ``scapare``.
Nu am si nici nu am avut prieten dar daca as avea nu l-as insela niciodata pentru ca mi se pare un gest foarte urat. Daca intr-o zi nu l-as mai iubi i-as spune ca vreau sa ne despartim dar nu l-as insela niciodata pentru ca mi se pare ca nici un om oricum ar fi el bun sau rau nu merita sa fie inselat.
Nu. Pentru că nu am avut motive. Dacă nu mai îmi place o persoană, mai bine o părăsesc. Nu înţeleg care e rostul înşelatului.
Nu am iubit, deci n`am pe cine insela...
P. S. daca as avea nu i`as face asta
De ce?
Pentru ca se presupune ca`l iubesc[nu incep o relatie daca nu simt nk] si cuiva pe care`l iubesti nu`i fc asta