| Missin`you` a întrebat:

Hello. daca alerg in fiecare seara 30 min.si beau doar apa cu lamaie (ca lichide), pe langa supe. si inainte de nani fac 100 abdomene cat as putea slabi? am 64 kg si vreau sa jung la 55-56. dar intrebare e in cat timp cu regimul asta pot slabi? j ink ceva nu manank dupa 6big grin dau funditahappy

3 răspunsuri:
| Spufff :x a răspuns:

Acest stil de viata l.am abordat si eu de cateva saptamana. Eu insa am mai multe kg decat tine big grin. si eu fug seara, beau f multe lichide. Normal in primele saptamana "groaznice" slabesti f mult. se ard caloriile mai usor. cantarul mai arata minus 2, 3 kg,. intr-o luna. pe parcurs corpul se va mai obisnui. si vei slabi mai greut. insa se vor vedea rezultatele. Daca vrei sa slabesti 9 kg iti trebuie curaj, sa ai vointa. in 3 luni si ceva vei arata exact cum iti doresti love struck. si nu te infometa love struck [eu am slabit 3 ca intr-o luna love struck]

| AloneQsFini a răspuns:

Cam in 30-45 de zile ai putea sa ajungi la 55, asta binenteles daca iti respecti programul pe care l'ai zis.

LoNeLy; x

| A†Raç†iê dIncøLØ de mØrmaN†° a răspuns:

Pai nu stiu dar de preferat ar fi sa alergi dimineata nu seara poti tine regimul 2-3 saptamanahappy