| riri_6194 a întrebat:

Hello. DAU FUNDA. Am si eu o mica problema. De fiecare data cand e bine trebuie sa existe mereu ceva care e rau. Problema mea de acum este prietena mea. As putea spune prietena mea cea mai buna. Da recunosc cateodata ii vb urat, ma enerveaza, o barfesc. Dar e prietena mea si o iubesc. In ultimul timp am impresia ca imi fura toti prietenii, sau ca m-a lasat pe mine in urma si ea si-a facut alte prietene. Eu sunt genu de fata care arata bine, care e destul de cunoscuta in scoala, placuta de baieti si apreciata de colegi dar nu am multi prieteni buni. Ea e genu mai uratica, nu foarte apreciata de colegi, nu se uita nici un baiat la ea si nu e atat de cunoscuta dar am impresia ca ma lasa in urma si ca se apropie foarte mult de prietene de-ale mele bune. E diferita si repet ca ma enerveaza rau de tot cateodata dar o iubesc dar daca ea parca imi ia toti prietenii si ma lasa in spate ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| PerfectlyImperfect a răspuns:

Daca sunteti prietene, fa un sacrificiu si spune-i ce te deranjeaza la ea.
Daca tine la prietenia voastra, incercati sa va apropiati mai mult una de alta.Nu uita totusi de proverbul ala :,, Apara'ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur happy ''.

2 răspunsuri:
| AddaBăă a răspuns:

Daca spui ca i`ai vorbit urat probabil vrea sa se razbune.da sigur vrea sa iti arate ca daca e puin mai uratika asa cum sp uh cu e in stare sa fie mai populara ca tine! suntei in concurs cum s`ar spune!

| iuliiiaaaaaaaa a răspuns:

Exact aceeasi problema o am si eu sad. am impresia ca m`a lasat balta pentru o fata cu care mama ei nu`i da voie sa umble. eu sunt mai mare cu 1 an decat ea. te inteleg. stiu exact prin ce treci sad si mie imi este ft greu. dar las lucrurile asa cum sunt happy. uneori prietenii adevarati sunt chiar in fata ta dar nu`i poti vedea pana la momentu potrivit. poate acum este momentu tau :-x. incearca sa te apropii si de alte persoane care te sprijina si te accepta asa cum esti. si nu`ti va mai pasa de "prietena ta cea mai buna" care te cam lasa balta:*. sper ca te-am ajutat. succes!