Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa ai o discutie foarte sincera cu ea ( iti poti chema si prietenii sa-i spuna ) si sa-i povestesti si explici tot ce faci impreuna cu amicii tai, si ii ma poti spune ca trebuie sa aiba incredere in tine, oricum de aici in colo tu vei merge pe alt drum, vei ajunge majora. Si spune-i ca totusi e viata ta si tu decizi ce vrei sa faci ea.
I hope it'll help you
Tc.
Din ce am citit din întrebările tale anterioare despre cărţi erotice, cărţi despre droguri, alcool şi toate cele nu mă mir că îi dai o impresie proastă mamei tale.
Cel mai bine ar fi să le faci cunoştinţă câtorva prieteni cu mama ta.Invită-i la tine într-o seară, băgaţi o muzică liniştită şi vorbiţi. E grav dacă mama ta nu are încredere în tine, trebuie să vadă cu ochii ei că se poate baza pe tine. Fapte, nu vorbe. E ca şi cum i-ai explica unui ateu că există Dumnezeu, iar el ţi-ar cere dovezi nu poveşti cu zâne şi cai albi. Sunt sigură că făcându-le cunoştinţă cu ei îşi va schimba părerea, pentru că făcând asta îi arăţi că nu ai nimic de ascuns faţă de ea.
Baftă!