| micutzakarina a întrebat:

Hello! Deci sa va spun povestioara mea:Uneori la scoala stau destul de mult cu baieti si devin baietoasa si cand sunt cu fetele ma transform in fata cum se explica asta? Eu vreau sa nu mai fiu baietoasa dar nu stiu cand baieti fac glume pe tema cu injuraturile eu mereu rad la glumele alea si uit dupa de fete uit ca sunt fata! Help um sa fac sa nu mai fiu baietoasa?
☺☺☺☺

3 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Nu mai sta cu baietii.
Probabil din cauza mediului si persoanelor din jurul tau (baietii), cand stai cu ei, te apuca si pe tine. Sunt numai baieti, si tu o fata, mai bine intrii cu ei! (asa gandesti tu cand esti cu ei).

Stai cu fetele, incearca sa devii mai feminina.

| Xpert a răspuns:

Incearca sa nu mai stai in preajma lor. Stai doar cu fetele. Astfel, vei putea devini mai 'fata' ☺☺☺☺

| natalyia a răspuns:

Nu incerca! asta e caracterul tau! si eu stau mai mult cu baieti ca sti cu fetele ma plictisesc! unele vorbesc numai despre ele si ce au! cu baieti ma simt mai in largul meu! decicu timpul ce o sa treaca o sa devi si prea feminina! fa ce-ti place nu incerca sa fi c e nu vrei sa fi! deci ramai cum esti! si eu sunt baietoasa si nu ma deranjaza! succes!