Salut dYanA.Fiind mai mare, trebuie sa fii si mai inteleapta. Poti sta de vorba cu persoana care iti sicaneaza sora, iar daca presiunile asupra surorii tale persista, evitati pe cat posibil sa mai aveti de-a face cu asemenea persoane pentru linistea si siguranta voastra. L aviolenta se poate ajunge foarte repede. Datorita vietii lumea a devenit foarte greu de inteles si irascibila. Succes. Pup.
nana
Spune-i deschis: "hey, ce a facut sora mea?" ea iti va spune ce...sora ta isi va cere scuze si poveste incheiata...
Da si eu am fost in situatii de genul asta. Daca sora ta tia cerut ajutorul atunci inseamna ca totusi ar trebui sa te bagi. Nu neaparat sa o iei la bataie dar ma gandeam sa vorbesti cu ea. Sa te duci la ea si sa o intrebi simplu care e problema ei. Mi se pare cel mai simplu. Odata ce ti-a zis daca nu se sperie poti rezolva problema vorbind cu ruda ei, ea si sorta.
Pai cred ca ar trebui sa vb cu acea fata care s-a luat de sora ta
nu sa o bati acum da' sa vb cu ea, poate le faci sa nu se mai certe:p
succes:*
Http://SPAM/punctaj.php?user=pufuleti&id_user=18084
te rog daca nu-i cu suparare dami si mie un vot .
Sincer ea ar trebui sa rezolve asta.
Tu poti vb cu fata aceea oricum e mai mik decat tine are 14 ani si uh ai 19...cred ca poti vb cu ea.Doar sa vb nu sa faci alte tampenii, poti sa o intrebi de la ce a inceput totul si sa le spui sa se linisteask...
Orikum stai linistita ca nu o sa se bata doar ca sa se dea importanta pentru ca e mai mare.
Sper ca te-am ajutat cat de putin :* ...Bafta!
Hey, esti sora ei mai mare, trebuie s-o aperi, dar mai mult bate-te cu vorba cu batausa gen:"hei nu te mai lua de sora mea daca ai ceva cu ea aduti ruda sa desbatem situatia, poateruda ta are pata pe sora-mea si te minte"
Pai spune-i sorei tale sa no bage in seama si asa ia nu se mai lua in seama cu ia si raspunde-mi si mie ma cheama dannystef funda?
Cel mai bine e sa vezi despre ce e vorba si sa incerci sa rezolvi u fara violenta
BUCURROBERTA întreabă: