Pur si simplu el a considerat sexul oral ca o pedeapsa pentru tine.Pentru ca l-ai mintit.Nu merita sa stai langa un asemenea om.Lasa-l sa se duca la prostituate. Apoi da-i papucii.Chiar daca nici tu nu prea ai fost corecta fata de el.Nu ma intereseaza obiectul minciunilor tale.Este problema voastra.3 luni nu e mult.
Observ că pentru români, mai ales pentru cei care intră pe site-ul ăsta, sexul oral e un fel de clismă făcută-n gura cuiva(vomitaţi dacă nu vă convine).
Daca ai sti ca iubita ta le-a facut sex oral fostilor ei iubiti sau nu neaparat iubiti, ce ai crede despre ea?
Daca ai stii ca iubitul tau a facut Cunnilingus la 500 de femei?! E aceeasi poveste. Din moment ce traiti impreuna, nu ar mai trebui sa conteze trecutul.
Iubita mea n-a avut alţi iubiţi până acum, deci nu mă pot pune în această situaţie.
Eu chiar ma mir cum poti iubi o persoana de acest fel.care iti cere ceva ce tu nu accepti si-ti mai si spune ce va face. putin la misto.
Ai procedat foarte corect. Dupa 3 luni nu poate sa iti ceara nimic, nu are nici un drept, vrea doar sa te folosesca! Te santajeaza! Vrea doar sex de la tine!
Deci prin certuri orice cuplu trece. Acum depide de gravitatea faptelor. Chestia cu sexul e important la inceputul relatiei mai mult, dar daca el asta isi doreste mai trebuie sa facem si compromisuri intr-o relatie.Adica e ceva normal pana la urma sexul oral. Daca el vrea asta propune si tu lui sa iti faca. Nu trebuie numai unul sa faca compromisuri intr-o relatie. Amandoi trebuie sa fie pe aceeasi unda de lungime. Uneori unele persoane nu sunt dispuse la compromisuri si aici devin despartirile. Oricum si noi am trecut prin multe la inceput dar acum avem 3 ani si ne intelegem mult mai bine. Deci nu e bine sa te sfatuiasca nimeni. Daca esti dispusa sa faci un compromis iti pui intrebarea: merita?