Daca intr-adevar tine la tine, ti-ar spune din start - sa pleci. O persoana care ar face orice pentru tine, care te intelege si te sprijina este intr-adevar persoana despre care chiar poti sa spui ca te iubeste.
Atata timp cat ea vede dorinta ta de a-ti ajuta propria familie, ca un fel de abandon, este clar cat este de egoista. Si daca asteapta din partea ta nu - stiu - ce sacrificii ca nu - stiu - ce sa-i demonstrezi tu, asta clar este o absurditate.
Eu zic, ca nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Familia ta, despre care stii 100% sigur ca te iubeste si care te-a si crescut, are nevoie de tine. Ar trebui sa pui picioru' in prag cu prietena aia a ta.
Tu chiar nu vrei sa fii langa bunica ta cand e foarte bolnava, doar ca sa stai langa o duduie din cale-afara de egoista si neintelegatoare?
Vorbeste cu prietena ta si vin-o inweekenduri sa o vizitezi, eventual invit-o sa o cunoasca si bunica ta.
Pai, explica-i prietenei tale situatia. Daca nu intelege, nu-ti este o prietena chiar asa buna atunci as recomanda sa nu mai fiti prietene.
Geo2969686 întreabă: